Superhelten Green Lantern blir HBO Max-serie. Den nye serien utvikles i samarbeid med Greg Berlanti.

Green Lantern

Superhelt-serie

Green Lantern-korpset består av individer som får fantastiske evner basert på egen viljestyrke, ved hjelp av en ring.

Greg Berlanti har vært nøkkelmannen bak de mange «Arrowverse»-seriene til kanalen The CW og har tidligere bidratt til fiasko-filmen Green Lantern, som hadde Ryan Reynolds i hovedrollen. Den kommende Green Lantern-serien vil ikke være et The CW-prosjekt, men blir del av tilbudet til den nye strømmetjenesten HBO Max.

I en uttalelse hevder Berlanti at serien vil bli ulikt noe annet vist på TV. Trolig vil serien ha et betydelig større budsjett og en større skala enn det som er vanlig for superheltseriene til The CW (Arrow, The Flash m.m.).

HBO Max lanseres i USA i mai 2020, mens deler av Europa står for tur i 2021. Det er ikke avklart om strømmetjenesten kommer til Norge – hvor HBO Nordic normalt er tjenesten som viser HBO-innhold. HBO Max er ikke strømmetjenesten til amerikanske HBO, den er strømmetjenesten til moder-selskapet WarnerMedia.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer