Den amerikanske utgaven av Grand Hotel er kansellert av TV-kanalen ABC. Det ble dermed kun en sesong av serien.

Suksess for TV 2 – til ingen nytte

Kanselleringen er en kjedelig nyhet for de mange som fulgte serien på TV 2 i sommer. Mye tyder på at serien var blant de mest populære nye seriene og flere gledet seg nok til fortsettelsen.

Dette var for øvrig en såpeserie som også kunne skryte av gode anmeldelser, noe som ofte er sjelden kost for sjangeren. Damien Bichir, Eva Longoria og Roselyn Sanchez spilte blant annet i serien, som er en amerikansk utgave av en spansk serie med samme navn.

Det hjelper lite at serien gjør suksess utenlands om den ikke også treffer godt i hjemlige trakter, det er nettopp her serien skuffet ABC så mye at de valgte å ikke fortsette med serien. Med under 3 millioner seere ukentlig på førstegangsvisning ble det vanskelig for kanalen å gi serien fornyet tillit.

Serien hadde premiere i 2018 på ABC, men TV 2 viste serien først i sommer. Den utgjorde en slagkraftig såpepakke som inkluderte et nostalgisk gjensyn med Baywatch, importvaren Sykepleieskolen og westerndramaet The Son. Sistnevnte er også avsluttet etter to sesonger.

Annonse

Det betyr at TV 2 Sumo må sy sammen en annen pakke for å friste seriefrelste neste sommer.

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer