Dette kommer på TV 2-nettverket i oktober 2019

Annonse

Det lovende nye dramaet Godfather of Harlem, Richard Gere-thrilleren MotherFatherSon og dramaet A Million Little Things utgjør en slagkraftig trio av nye serier på TV 2 Sumo og C More i oktober. Her er oversikten over alt som er nytt.

Stor interesse for ny amerikansk serie

Det er TV 2 som har sikret seg Godfather of Harlem, som er den amerikanske serien det er vist mest interesse for av de kommende seriene i vår oversikt. Gangster-dramaet om New York-baserte Bumpy Johnson kan skilte med skuespillere som Forest Whitaker og Vincent D’Onofrio. 8. oktober er serien satt opp med premiere på TV 2 Sumo.

Det er ikke den eneste nye serien som TV 2 kan skilte med, for via C More Norge – som TV 2 eier – kommer Richard Gere-miniserien MotherFaterSon og 2018-dramaserien A Million Little Things. Sistnevnte ble sendt fra høsten 2018 på TV-kanalen ABC og gjorde sine saker såpass bra at den ble fornyet med sesong 2.

MotherFatherSon. Foto: BBC
MotherFatherSon. Foto: BBC

I serien følger vi en vennegjeng hvor en av de velger å ta selvmord. Gjengen må finne mening i livet sitt og takle tapet, som setter deres hverdag i et nytt perspektiv.

Hellstrøm og Truls Svendssen fortsetter samarbeidet

Andre amerikanske serier som kommer er siste sesong av Madam Secretary og tiende sesong av Hawaii-Five-0, i tillegg er det tid for siste sesong av Modern Family på TV 2 (sesongen har alt hatt premiere på TV 2 Sumo).

Det er også tid for velkjente og populære program som Vårt lille land og Truls à la Hellstrøm, som nå får følge av det nye programmet FunkyFam som følger treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand.

Funkyfam sesong 1. Foto: TV 2
Funkyfam sesong 1. Foto: TV 2

Du finner mer informasjon om de ulike seriene og programmene i oversikten under. Den oppdateres automatisk. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Nye programmer og serier

Serier som kommer på TV 2 Sumo / C More

TV 2 Sumo viser både skandinaviske, britiske og amerikanske serier. C More-serier blir også tilgjengelig på strømmetjenesten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X