Den nye serieutgaven av Four Weddings and a Funeral er blant månedens høydepunkt på Viaplay. Her er oversikten.

Mindy Kalings nye serie

Mindy Kaling gjorde seg kjent for sin Emmy-vinnende rolle i The Office, i tillegg var hun den kreative kraften bak The Mindy Project (2012-2017). Hennes nyeste serie er Four Weddings and a Funeral, som hun har skapt sammen med Matt Warburton.

Serien er basert på klassikeren fra 1994 som hadde Hugh Grant og Andie MacDowell i hovedrollene. Vi følger en gruppe venner som gjenforenes i et bryllup. Det blir starten på en stor omveltning i livene deres, som etter hvert vil inkludere fire bryllup og en begravelse.

I serien er det Nathalie Emmanuel, Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse og John Reynolds som har fremtredende roller. Det er strømmetjenesten Hulu som står bak serien, det er samme selskap som ga oss The Handmaid’s Tale og Castle Rock.

Empire tilbake, nå uten Jussie Smollett

Viaplay har en rettighetene til en rekke amerikanske serier, blant annet Magnum P.I. og New Amsterdam. De to seriene var blant de heldige som overlevde sin første sesong og seerne kan glede seg til fortsettelsen, som har premiere 25. september (New Amsterdam) og 28. september (Magnum P.I).

Empire. Foto: Viaplay

En annen serie som er tilbake er Empire . I USA er serien en av de store seermagnetene, nå er det tid for seriens aller siste sesong, som har premiere 25. september.

Det har vært mye kontroverser rundt serien som følge av at skuespiller Jussie Smollet tidligere i år påstod at han var utsatt for hat-kriminalitet. Han ble senere arrestert og siktet for å ha avgitt falsk forklaring og for å ha iscenesatt det hele, men tiltalen ble trukket tilbake i en avtale som inkluderte at Smollett avtjente samfunnstjeneste og ikke krevde å få tilbakebetalt kausjon på 10 000 dollar. FBI kunngjorde i mars at de ville etterforske hvorfor tiltalen ble trukket tilbake. Skuespilleren vil ikke dukke opp i seriens siste sesong.

Nye «gamle» sesonger av Billions og Ray Donovan

For Viaplay-abonnenter som ikke har tilgang til HBO Nordic, vil det i september være mulig å se femte sesong av Ray Donovan og tredje sesong av Billions. Dette er serier som først vises hos konkurrenten.

Billions
Billions. Foto: Showtime

Serier som The Good Doctor, Quantico og The Truth About the Harry Quebert Affair blir tilgjengelig, også dette er serier som tidligere har blitt vist andre steder.

Et dusin nye filmer kommer også, blant annet thrilleren Glass og actioneventyret Robin Hood.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på Viaplay, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Viaplay viser Okkupert og Outlander først

Annonse

Se tusenvis av filmer gratis i to uker på Viaplay!
 
Prøv Viaplay:
– Toppserier fra USA og Norge
– Nye film hver uke
– Barnas favoritter
– Laste ned appen, og se uten tilgang til internettt

Serier som kommer på Viaplay

Stor oversikt over seriene som er på vei til Viaplay – både de vi vet premièredato på og andre spennende prosjekt.