Marianne. Foto: Netflix
Marianne. Foto: Netflix

Ny måned betyr nok et dusin nye serier på Netflix, som også byr på nye sesonger av Unbelievable og Disenchantment.

Spionthriller med Sacha Baron Cohen

The Spy
The Spy. Foto: Netflix

Netflix kaster ut nye serier i rekordfart, fra en rekke land og om alt mulig av tenkelige tema. Satire-spesialist Sacha Baron Cohen er blant annet klar med en ny serie, men nå er han langt utenfor komfortsonen. I thrilleren The Spy spiller han Eli Cohen, en av Israels mest kjente spioner.

Det er ikke det eneste prestisjeprosjektet fra Netflix i september, for dramakomedien The Politician har en lovende trailer som får oss til å håpe og tro at den har alt som skal til for å bli en ny favoritt blant alle som er glad i et skråblikk på det politiske landskap. Serien kommer 27. september.

Lost møter The Maze Runner?

En annen potensiell storserie er The I-land som kan skilte med to skremmende og interessante trailere. Ti mennesker våkner opp på en øde øy og ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit. Mystiske eksperiment, skrekk og action gir en cocktail som garantert er satt sammen for å friste alle fans av blant annet Lost og The Maze Runner til å sjekke den ut.

Dette er langt fra det eneste som er nytt på Netflix, og nye premieredatoer ramler inn nesten daglig. Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer