Temple
Temple. Foto: Sky One
Annonse

Premiere av britisk nyversjon av norske Valkyrien, siste sesong av The Deuce og en ny sesong av Mayans MC er blant månedens høydepunkt på HBO Nordic.

Mark Strong med hovedrolle i Temple

Temple er en britisk nyversjon av den norske serien Valkyrien. I en forlatt togstasjon driver en kirurg en ulovlig klinikk for pasienter som på desperat vis trenger hjelp.

Den nye serien får følge av flere etablerte serier, som er tilbake med nye sesonger. Mayans MC sesong er ute fra 4. september, andre sesong av The Deuce kommer 10. september og andre sesong av Mr. Inbetween kommer 13. september.

Nye dokumentarer blir det også, med In the Shadow of the Towers, Buzz, What Happened on September 11 og How Far the Stars.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Annonse

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Serier som kommer på HBO Nordic

Stor oversikt over seriene som er på vei til HBO Nordic – både de vi vet premièredato på og andre spennende prosjekt.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer