Apple TV+-serien See har fått sin første trailer

0

Jason Momoa har hovedrollen i See, den nye serien fra den kommende strømmetjenesten Apple TV+. Serien har premiere 1. november.

See er en av flere serier som Apple ruller ut det neste året, i et forsøk på å kapre markedsandeler fra Amazon Prime Video, Netflix og andre strømmetjenester. 1. november lanseres strømmetjenesten i over 100 land, hvor See da blir et av flere trekkplastre.

Serien er satt til fremtiden, hvor menneskeheten har mistet evnen til å se. Alt dette endres når to tvillinger blir født, som begge kan se. Da blir de jaktet på at de som frykter dette er starten på slutten for mennesker, som nå lever på en måte som er langt bedre for planeten enn perioden før blindheten inntraff.

Oversikt: Serier med Jason Momoa

Fan av Jason Momoa? Da er dette oversikten for deg. Se hvilken serier han har spilt i og få oversikt om de er å finne på en strømmetjeneste i Norge.