Annonse

Homeland sesong 8 har nok en gang blitt utsatt. Premièredato er satt til februar 2020.

Krevende produksjon

Ventetiden blir med det to år mellom syvende og åttende sesong på den populære thrillerserien, som i Norge først sendes på TV 2-nettverket. Opprinnelig var serien planlagt for sommeren 2019, men dette ble endret til en planlagt høst-premiere.

Nå har Showtime, kanalen bak serien, melde at vi må smøre oss med enda litt mer tålmodighet. En fattig trøst er at vi har fått eksakt dato, som er 9. februar i USA. Vi vil anta det betyr serien dukker opp 10. februar på TV 2 Sumo.

Årsaken til forsinkelsen oppgis å være en ambisiøs produksjon som krever innspilling i en rekke ulike land. Dette har forsinket produksjonen.

Handling flyttes til Midtøsten

Claire Danes og Mandy Patinkin er nok en gang med i fremtredende roller. Maury Sterling, Linus Roache, Costa Ronin, Nimrat Kaur og Numan Acar har faste roller i sesongen, de to sistnevnte vender tilbake til serien de var del av i fjerde sesong.

Annonse

Handlingen flyttes i siste sesong nok en gang til utenfor USAs landegrenser, etter et par sesonger som satt hovedfokus i USA. Siden handlingen kan avsløre deler av hva som skjedde i syvende sesong skal vi ikke nevne den her, men du finner mer detaljer i kalendersiden.

2020man10feb09:00PremiereHomeland sesong 8TV 2 SumoSjanger:Action,Drama,Krim,Spionthriller,Thriller

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer