Vi må vente til 2020 for siste sesong av Homeland

Del nyheten

Homeland sesong 8 har nok en gang blitt utsatt. Premièredato er satt til februar 2020.

Krevende produksjon

Ventetiden blir med det to år mellom syvende og åttende sesong på den populære thrillerserien, som i Norge først sendes på TV 2-nettverket. Opprinnelig var serien planlagt for sommeren 2019, men dette ble endret til en planlagt høst-premiere.

Nå har Showtime, kanalen bak serien, melde at vi må smøre oss med enda litt mer tålmodighet. En fattig trøst er at vi har fått eksakt dato, som er 9. februar i USA. Vi vil anta det betyr serien dukker opp 10. februar på TV 2 Sumo.

Årsaken til forsinkelsen oppgis å være en ambisiøs produksjon som krever innspilling i en rekke ulike land. Dette har forsinket produksjonen.

Handling flyttes til Midtøsten

Claire Danes og Mandy Patinkin er nok en gang med i fremtredende roller. Maury Sterling, Linus Roache, Costa Ronin, Nimrat Kaur og Numan Acar har faste roller i sesongen, de to sistnevnte vender tilbake til serien de var del av i fjerde sesong.

Handlingen flyttes i siste sesong nok en gang til utenfor USAs landegrenser, etter et par sesonger som satt hovedfokus i USA. Siden handlingen kan avsløre deler av hva som skjedde i syvende sesong skal vi ikke nevne den her, men du finner mer detaljer i kalendersiden.

2020man10feb09:00PremiereHomeland sesong 8TV 2 Sumo09:00 Sjanger:Action,Drama,Krim,Spionthriller,ThrillerTil Strim

Annonse
X
X
X