Treadstone er satt til Jason Bourne-universet. Se første trailer.

0

Heroes-skaper Tim Kring satser på at Jason Bourne-universet har mer å tilby i serien Treadstone.

Seriens konsept er enkelt: Jason Bourne var ikke den eneste sovende agenten i Treadstone-prosjektet. Verden over aktiveres agenter med eksepsjonelle evner, og det er de vi følger i seriens første sesong.

Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Tracy Ifeachor og Omar Metwally har fremtredende roller i serien som er utviklet av Tim Kring. Han er mest kjent for å stå bak superheltserien Heroes og er glad prosjekt som involverer et ensemble. I motsetning til Jason Bourne-filmene, som i hovedsak rettet fokus på Matt Damons rollefigur, blir det her flere ulike agenter vi følger.

Serien har premiere på amerikanske USA Network i oktober 2019, foreløpig er vi ikke kjent med om den er klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge. USA Network står bak serier som Suits og Mr. Robot.

Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019
Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019

Nærmere 100 nye serier er ventet å ha premiere høsten 2019. Serienytt gir deg den beste oversikten.

Oversikt: Alle kommende serier
Oversikt: Alle kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here