Treadstone er satt til Jason Bourne-universet. Se første trailer.

0

Heroes-skaper Tim Kring satser på at Jason Bourne-universet har mer å tilby i serien Treadstone.

Seriens konsept er enkelt: Jason Bourne var ikke den eneste sovende agenten i Treadstone-prosjektet. Verden over aktiveres agenter med eksepsjonelle evner, og det er de vi følger i seriens første sesong.

Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Tracy Ifeachor og Omar Metwally har fremtredende roller i serien som er utviklet av Tim Kring. Han er mest kjent for å stå bak superheltserien Heroes og er glad prosjekt som involverer et ensemble. I motsetning til Jason Bourne-filmene, som i hovedsak rettet fokus på Matt Damons rollefigur, blir det her flere ulike agenter vi følger.

Serien har premiere på amerikanske USA Network i oktober 2019, foreløpig er vi ikke kjent med om den er klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge. USA Network står bak serier som Suits og Mr. Robot.

Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019
Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019

Nærmere 100 nye serier er ventet å ha premiere høsten 2019. Serienytt gir deg den beste oversikten.

Strømmetjenestene vi anbefaler høsten 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler høsten 2019

Apple TV+ er her, som gjør konkurransen enda tøffere! Her er Serienytts topp 5-valg av strømmetjenester for høsten.


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here