Dette kommer på Viaplay i august 2019

Del nyheten

Siste sesong av Preacher og den nye Viaplay-serien Heder er blant månedens høydepunkt på strømmetjenesten.

Lader opp til seriehøsten

Viaplay er på vei ut av sommerdvalen og gjør seg klar for det som vanligvis er høysesongen for tjenesten når det kommer til TV-serier. Men det er fortsatt noen uker til de mange innkjøpte amerikanske seriene har premiere.

Et unntak er Preachers siste sesong, som har premiere 5. august, men utover det er de lite ferskt amerikansk innhold. Det betyr ikke at det er lite nytt av den grunn.

Preacher sesong 4
Preacher takker for seg med sesong 4. Foto: AMC

Blant annet satser Viaplay i økende grad på egenproduksjoner med en rekke serier på vei. En av de er svenske Heder, som ved første øyekast kan minne om noe som kan bli interessant for Big Little Lies-fans. Serien handler om fire kvinner i et advokatfirma som også har mørke hemmeligheter som de er villig til å gjøre mye på for å bevare. Blant annet Alexandra Rapaport og Anja Lundqvist har roller i serien som sendes ukentlig fra fredag 30. august.

Fra den danske komikeren Casper Christensen (Klovn) kommer den fiktive dokumentarserien Unnskyld Norge, hvor Christensen inntar rollen som en kjendis på flukt fra skandaler i hjemlandet. Serien er satt opp med premiere 29. august på Viaplay og TV3.

Viaplay har også en original dokumentar som kommer 9. august. Manson’s Bloodline utforsker den beryktede kultlederens barnebarn Jason, som først fikk vite at han var i slekt med massedrapsmannen etter farens selvmord.

Flere nye filmer

Måneden er også en god anledning til å sjekke ut serier og sesonger som alt er vist andre steder, men som du kanskje har gått glipp av. Dramaserien For the People, to sesonger av Vikings og hele amerikanske The Office er blant annet nye tillegg til Viaplay-biblioteket.

Flere filmer melder også sin ankomst, som Ryan Gosling-dramaet First Man, komedien Johnny English Strikes Again og actiondramet Kingsman: The Golden Circle.

First Man
First Man har Ryan Gosling i hovedrollen som Neil Armstrong.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på Viaplay, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Annonse