City on a Hill er fornyet med sesong 2

Del nyheten

Sommerens nye krimthriller City on A Hill er gitt fornyet tillit av TV-kanalen Showtime.

City on a Hill ser du først på HBO Nordic i Norge, som begynte å sende serien i juni. I USA har episodene nådd 3,5 millioner seere, noe som er mer enn godt nok for Showtime, som derfor har valgt å bestille nok en sesong.

Serien har Kevin Bacon, Aldis Hodge og Kevin Chapman i fremtredende roller. Handlingen er satt til Boston på 80-talet, den handler om påtaleadvokaten Decourcy Ward (Hodge) som inngår en usannsynlig allianse med den korrupte FBI-veteranen Jackie Rohr (Bacon).

Serien fikk blandet mottagelse fra kritikerne, hos seerne tyder mye på at den ble godt mottatt med en karakter på 8,2 på brukernettstedet IMDB etter de første par episodene. Snittet har falt til 7,7 siden den gang.

Annonse