13 REASONS WHY

Netflix har bestemt seg for å satse på ytterligere en sesong av 13 Reasons Why, men det blir også seriens siste.

Sesong 3 har fått premieredato

Tredje sesong av den populære, men også høyst kontroversielle serien, sendes i sin helhet i august. En ny trailer, som avslører dødsfall til en sentral rollefigur, ble sluppet samtidig som kunngjøring om fornyelsen.

Produksjonen av fjerde sesong har alt startet, derfor er det med stor sannsynlighet sesongen kommer i 2020. Det er Paramount Television og Anonymous Content som produserer serien, som har blitt mye omtalt grunnet historien som omhandler selvmord.

Endret på selvmordscene

Etter lengre tids kritikk og en mye omtalt studie som kan indikere en sammenheng mellom første sesong og en økning i antall selvmord, bestemte Netflix seg tidligere i år for å klippe om en scene i første sesong.

At en Netflix-serie får fire sesonger tilhører i økende grad sjeldenheten, da strømmetjenesten har blitt mer kritisk til hvilke serier de satser videre på. Med rundt 100 nye serier i 2019 er konkurransen tøff, sammenlignet med 4-5 år siden da Netflix bare hadde 10% av dagens mengde hva gjelder Netflix-originaler.

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer