«Vi vil møtes igjen». Ny trailer til Westworld sesong 3

Annonse

Nazister, gigantiske roboter og nydelige landskap preger Westworld sesong 3. Men den ville vesten ser ut til å være forlatt for en ny verden.

Nazipark?

Under San Diego Comic-con ble nok en trailer slupper, som følger formelen fra tidligere av med grandiose utsnitt med en tilhørende klassisk låt, her med Vera Lynns ‘We’ll Meet Again’. 1939-låten er et godt valg, for traileren kan avsløre at det også eksisterer en nazist-park, og dette var låten som var mest kjent under 2. verdenskrig.

Utover det ser vi flere klipp av nykommer Aaron Paul (Breaking Bad) sin rollefigur, mens Dolores (Evan Rachel Wood), Bernard (Jeffrey Wright) og Maeve (Thandie Newton) også vies en god del tid i en trailer som ellers ikke gjør oss særlig klokere. Noe som er tro mot Westworld, som elsker mystikk og gåter (kanskje litt vel mye av dette i andre sesong).

Vakker dystopi

Under Comic-con kunne medskaper Jonathan Nolan fortelle at «en ny verden» var stikkord, med inspirasjon fra Blade Runner – men med en vesentlig endring for å skille seg ut. Det var det ønskelig å visuelt mikse underliggende ondskap med nydelige landskap og lokasjoner.

– Dystopi kan se ganske vakkert ut i verden. Bare fordi verden er korrupt på inniden, betyr ikke det at den ikke kan bli tildekket og vakker. Vi ønsket å finne en versjon av dystopi som vi ikke hadde sett før, kunne Deadline melde at Nolan sa fra panelet under årets San Diego Comic-Con.

Westworld sesong 3 er ventet å ha premiere våren 2020 på HBO Nordic.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X