Trailer til Catherine the Great er ute

Del nyheten

Miniserien Catherine the Great blir blant høstens fristelser for alle som liker kostymedrama. Første trailer kom denne uken, du kan se den øverst i artikkelen.

Serien er en samproduksjon mellom HBO og Sky Atlantic. Serien består av fire episoder som er planlagt sendt til høsten.

Helen Mirror har hovedrollen som den legendariske herskerinnen i Russland på 1700-tallet. Jason Clarke (Grigory Potemkin), Gina McKee (Praskovya Bruce), Rory Kinnear (Nikita Panin) og Richard Roxburgh (Grigory Orlov) har også fremtredende roller.

Vi er usikre på hvor serien ender opp i Norge, at HBO er involvert betyr ikke nødvendigvis at HBO Nordic blir seriens endestasjon – da det ikke alltid er der slike samproduksjoner dukker opp utenfor USA. Et eksempel her er The New Pope, som endte opp på C More. Vi skal derfor undersøke litt nærmere, følg med på seriesiden for siste nytt om hvor den eventuelt kommer i Norge.

Annonse
X
X