Snowpiercer: Serieutgaven av den kritikerroste filmen har fått sin første trailer

Annonse

I fremtiden er resten av verden redusert til beboerne om bord i et tog, for resten av verden har gått under og planeten er nå kun et isøde. Snowpiercer er serieversjonen av 2013-filmen som hadde Chris Evans i hovedrollen.

I serieutgaven er Daveed Diggs og Jennifer Connelly som har fremtredende roller. Serien tar tematikk som klasseskille og menneskelig natur og komprimerer det ned til livet om bord i et enkelt tog – hvor det er en overklasse som styrer toget og en underklasse, plassert bakerst, som forsøker å kjempe seg opp og frem.

Det hele mens toget reiser ustoppelig gjennom en ugjestmild fremtid hvor planeten er blitt umulig å leve på annet enn om bord i toget.

Kildematerialet er den franske tegneserien Le Transperceneige fra 1982 som 2014-filmen er løst basert på. Den Sør-Koreanske filmen ble regissert av Bong Joon-ho og ble hyllet av kritikerne da den hadde premiere internasjonalt. Serien er skapt av Graeme Manson.

Serien er alt fornyet

Opprinnelig var serien tiltenkt kanalen TNT i USA, men en tre år lang komplisert produksjon endte med at den flyttet over til TBS. TBS er del av WarnerMedia-konglomeratet som i 2020 kommer med strømmetjenesten HBO Max.

Snowpiercer har planlagt premiere våren 2020 på TBS. Det er foreløpig ingen informasjon tilgjengelig om denne dukker opp på TV eller strømming i Norge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X