Sesongpremièrer i august 2019

Tre populære serier takker for seg, i tillegg er det endelig klart for ny sesong av populære serier som Mindhunter og The Terror.

Serienytt gir deg informasjon om alle sesongpremièrene. Se trailer og bilder, få informasjon om hvor sesongene er tilgjengelig og les mer om seriene. Alt på et sted!

Annonse

Oversikten oppdateres fortløpende. Noen premièredatoer blir tilgjengelig kun en uke eller to før de sendes, sjekk dermed innom her jevnlig for å holde deg oppdatert.

Vi legger til premièredatoer fra alle kanaler og strømmetjenester i Norge.

Si farvel til The Affair, Power og Preacher

Tre høyst ulike serier, som alle i et halvt tiår har regjert i sin respektive sjanger, takker for seg. På Viaplay kommer siste sesong av det overnaturlige kaoset i Preacher, drama-fans må si farve til siste sesong av Power på HBO Nordic og der må også alle krimfrelste si farvel til The Affair.

Preacher sesong 4
Preacher sesong 4. Foto: AMC

Det er også en begivenhetsrik måned for de som forelsket seg i fjorårets nykommere Succession og The Terror, to serier vi i Serienytt varmt anbefaler. Sistnevnte er en antalogiserie og må ikke anses som en fortsettelse på skrekken vi ble vitne til i første sesong. Det blir nytt sted, nytt tiår og nye rollefigurer når handlingen flyttes til Amerika. Traileren av AMC-serien, kanalen bak Breaking Bad og The Walking Dead, er meget lovende.

Mindhunter er tilbake!

På TV 2 Sumo planlegges det allerede å sende sesong 2 av Sykepleieskolen, serien som fikk mange fans da første sesong ble sendt tidligere i sommer.

På Netflix blir nok de store høydepunktene for mange at det endelig er klart for ny sesong av Mindhunter, en serie vi anbefaler på det varmeste – men som det i skrivende stund er lite informasjon om. Vi er også blitt glad i den litt mer ukjente komiserien GLOW, som kommer tilbake med tredje sesong, der kan vi friste med både trailer og bildegalleri.

Les mer om de seriene og de andre seriene som er tilbake med helt ferskt innhold under.

Sesongpremierer i august 2019

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom