Star Trek: Picard
Star Trek: Picard
Annonse

Skuespillere fra både Star Trek: The Next Generation og Star Trek: Voyager er med i den kommende Star Trek: Picard-serien. Dette ble avslørt under San Diego Comic-Con, hvor også første trailer ble vist.

Data og Riker er også med

Star Trek: Picard bringer tilbake den legendariske kapteinen fra 80- og 90-tallet. Nå vet vi langt mer om seriens handling, mye takket være en trailer fylt med både drama, Picard-filosofering og overraskende mye action og eventyr.

I tillegg er det avslørt at flere enn Picard vil dukke opp, for fire skuespillere fra tidligere serier blir med. Det er Brent Spiner (Data), Jonathan Del Arco (Hugh) og Jonathan Frakes (William T. Riker) fra Star Trek: The Next Generation og Jeri Ryan (Seven of Nine) fra Star Trek: Voyager.

Hugh og Seven of nine er begge fra Borg-rasen, som var den ultimate trusselen for Picard og menneskeheten i serien og de påfølgende filmene. Som traileren viser vil de også være del av den nye serien.

Kommer i 2020

Den nye serien blir ikke tilgjengelig på Netflix, slik som Star Trek: Discovery. Det er Amazon Prime Video som har sikret seg rettighetene til å vise serien utenfor USA.

Annonse

Tidligere har det blitt antatt at serien vil ha premiere mot slutten av 2019, men traileren avslører at datoen er blitt flyttet til «tidlig 2020».

Star Trek: Discovery med realt «tidshopp»

Det blir dermed to Star Trek-serier (i tillegg til animasjonsserien Star Trek: Below Decks) i 2020, for også Star Trek: Discovery fortsetter – med produksjonen av tredje sesong godt igang.

Star Trek: Discovery sesong 1, del 2
Star Trek: Discovery besøker fremtiden i ny sesong. Foto: Netflix

Under Comic-Con ble det avslørt at serien flytter handlingen 1000 år frem i tid, serien fortsetter med det å anvende tidsreiser i sin historie slik det også var en viktig faktor i andre sesong. Det er Deadline som melder dette. Ingen serie har satt handlingen så langt frem i tid i Trek-universet.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer