Kongen befaler: Nytt humoristisk konkurranseprogram med Atle Antonsen

Annonse

Et av flere nye programmer på TVNorge høsten 2019 har humorkongen Atle Antonsen som programleder. Her er hva vi vet om Kongen befaler.

Programmets konsept er at Antonsen inntar rollen som «allmektig hersker». I programmet har han med humorister som må løse oppgaver han tildeler dem. Målet er å løse oppgavene på mest mulig kreativt og effektivt vis.

– Skitne triks og bestikkelser er lov underveis, men når alt er sagt og gjort, og all verdighet har forduftet, er det opp til meg å bestemme hvem som blir ukens vinner, sier Atle Antonsen i en uttalelse.

Komikerveteran

Atle Antonsen har i en årrekke underholdt nordmenn på scenen, i programmer og TV-serier. TV-serien Dag er eksempelvis en av de mest kritikerroste seriene fra våre breddegrader.

Dag har i Serienytt-redaksjonen status som en av de beste komiseriene både nasjonalt og internasjonalt. Nå blir seriens stjerne programleder Foto: TV 2

Det siste året har Antonsen for øvrig brukt penger tjent på den serien til å åpne bar i tospann med Dag-regissør Øystein Karlsen.

Som norske komiker flest er han vant med å samarbeide med andre og i det nye programmet fortsetter han den trenden. Bård og Vegard Ylvisåker, Calle Hellevang-Larsen, 5071-dronningen Maria «Piateed» Stavang og Siri Kristiansen vil dukke opp

Hvor sendes Kongen befaler?

Programmet vil bli satt opp i sendeskjemaet til TVNorge og også bli tilgjengelig på Dplay.

Når kommer Kongen befaler?

Programmet har enda ikke fått premieredato. Følg med i premierekalenderen for siste nytt. Vi vil oppdatere her så raskt dato er klart.

Normalt starter nye programmer og sesonger på TVNorge i august og september.

Slik blir høsten på Discovery-nettverket

Se hva som kommer på TVNorge, Dplay, FEM, Max og Vox i vår store oversikt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X