HBO: – Det er ingen planer om en ny sesong av Big Little Lies

Annonse

Big Little Lies regjerte i sommer og blir sett av flere enn noensinne. Det betyr ikke at vi vil få se mer av gjengen fra serien.

– Det er ingen åpenbar retning å ta historien, sa HBOs programsjef Casey Boys tidligere denne uken under pressetreffet TCA (Television Critics Association), selv om han ikke var helt avvisende.

– Når det er sagt, vi har en ekstraordinær gruppe av skuespillere, produsenter, forfattere og regissører, så om de alle kom til meg og sa «vi har en flott plan – hør på dette», så ville jeg helt sikkert vært åpen for det.

Forfatter vurderer spin-off

Opprinnelig var serien ment som en miniserie, og det var noe overraskende at serien fikk nok en sesong da det ikke var noen ny bok å basere seg på. Den første sesongen var en adapsjon av boken ved samme navn, skrevet av Liane Moriarty.

Moriarty har selv sagt at hun vurderer å skrive en spin-off som setter handlingen noen år frem i tid, og kanskje handler om barna til de fem hovedpersonene fra serien. En av hennes andre bøker, Nine Perfect Strangers, er også adaptert til en serie. Nicole Kidman er involvert og kjøpte rettighetene til det som blir en Hulu-serie som kommer i 2020.

Seerrekord

Sesongavslutningen til Big Little Lies, som trolig også blir serieavslutningen, leverte 2 millioner seere lineært. Et tall som ventes å bli betydelig høyere når strømming og opptak medregnes. Første sesong hadde i underkant av 1,5 millioner seere i snitt.

I Serienytts premierekalender har kun The Handmaid’s Tale og Badehotellet sesong 6 vært mer søkt på og sjekket ut i løpet av sommerukene.

I andre sesong hadde Meryl Streep, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Zoë Kravitz fremtredende roller.

[td_block_12 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-7″ post_ids=»98247″ header_color=»#1e73be» limit=»1″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X