Euphoria, den nye seermagneten til HBO, er ikke uventet blitt fornyet. Sesong 2 er ventet å komme i 2020.

Tidoblet antall seere etter førstegangsvisning

Over fem millioner seere i USA har så langt sett første episode av den kontroversielle serien, ifølge tall fra HBO. Serien opplever også sterk vekst hva gjelder førstegangsvisning, søndagens episode ble sett av 609 000 seere ifølge Deadline.

Første episode nådde 563 000 seere ved førstegangsvisning. Et tall som altså er tidoblet i ukene siden premieren 17. juni. Serien har også steget raskt på IMDB, hvor brukerne i starten ga serien en mer lunken karakter på 7.0, før den de siste ukene har økt til mer respektable 7.8.

Uten filter

Interessen for serien har vært stor, mye takket være omtalen den har fått grunnet den ufiltrerte tilnærmingen til serieskaper Sam Levinson.

Euphoria handler om en gruppe studenter som navigerer et skoleliv som involverer dop, sex, identitet, traumer og vennskap. Levinson har hentet inspirasjon fra sitt eget liv med mål om å gi et mer sannferdig bilde av livets harde realiteter.

Zendaya spiller hovedrollen som den unge Rue Bennett, sammen med en ny venninne forsøker å håndtere livet som tenåring.

Sommerens nye serier
Sommerens nye serier

Få fullstendig oversikt over alt av nye serier som kommer i sommer.

Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019

Redaksjonens topp 5-liste over strømmetjenester å satse på i sommer.