De ti beste nye seriene fra 2019, ifølge IMDb-brukerne

Annonse

2019 byr på hundrevis av nye serier, som gjør det utfordrende å finne frem til ny favoritter. Da kan det være brukerne på IMDB kan være til hjelp. Her er en løpende oppdatert oversikt over de ti seriene som scorer høyest.

Vi gir deg oversikt over seriene som scorer høyest på IMDB, nettstedet med millioner av brukere som daglig gir karakter til filmer og serier. Vår egen seriedatabase viser blant annet denne dataen og vi kan derfor servere dere eminente lister en oversikt over de 10 seriene som har høyest snitt.

Merk at listen endrer seg fortløpende, fordi serienes karakterer kan endre seg etter hvert som flere stemmer kommer inn. Det vil jo også komme nye serier til i årets andre halvdel.

Selvfølgelig betyr ikke en høy karakter på IMDB at også du vil like serien. Men topp-plass betyr normalt at et stort flertall liker serien veldig bra, spesielt når snittet er høyere enn 8.

Du kan sjekke seriesiden for mer informasjon, som skuespillere og trailer, for å sjekke om det kan være verdt å investere tid i en nykommer.

Topp 10 listen for 2019:

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (40)
 • Komedie (17)
 • Action (11)
 • Animasjon (6)
 • Fantasy (6)
 • Krim (6)
 • Miniserie (6)
 • Periodedrama (5)
 • Spenning (5)
 • Superhelt (5)
 • Barn (3)
9.4
Drama, Miniserie

Chernobyl

HBO Nordic, Strim
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret alt for å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
8.9
Drama, Miniserie

When They See Us

Netflix
Basert på den sanne historien om fem fargede tenåringer som ble dømt for en voldtekt de ikke begikk.
Fornyet
8.8
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction, Western

The Mandalorian

Disney+
Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.
Fornyet
8.8
Action, Drama, Komedie, Superhelt

The Boys

Amazon Prime Video
I en verden full av superhelter er det ikke alle som er blant de mest noble. Derfor setter gruppen The Boys igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis.
8.7
Animasjon, Komedie

Primal

HBO Nordic, Strim
Fra skaperne av "Samurai Jack" kommer historien om en hulemann på starten av evolusjonen og en dinosaur på randen av utryddelse. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden.
8.5
Action, Animasjon, Komedie, Superhelt

Harley Quinn

Animasjonsserie om den beryktede hjelperen til Jokeren. Harley Quinn er splitter pine gal og skaper til stadighet problemer for Gothams innbyggere. Hun får følge av sin bestevenninne Poison Ivy. Kaley Cuoco gir stemmen til Quinn, Alan Tudyk gi stemmen til Jokeren og Diedrich Bader gir stemmen til Bruce Wayne/Batman.
8.5
Action, Drama

The Family Man

Amazon Prime Video
En tilsynelatende helt ordinær mann lever et actionpreget liv som agent i den nasjonale etterforskningsetaten i India.
Fornyet
8.5
Drama, Komedie

After Life

Netflix
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.
8.5
Animasjon

Love Death And Robots

Netflix
Antalogiserie bestående av flere enkeltstående korte historier på mellom 5-15 minutter, skapt av animasjonsteam fra hele verden.
Fornyet
8.5
Drama, Krim, Spenning

Delhi Crime

Netflix
Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X