De ti beste nye seriene fra 2019, ifølge IMDb-brukerne

Del nyheten

2019 byr på hundrevis av nye serier, som gjør det utfordrende å finne frem til ny favoritter. Da kan det være brukerne på IMDB kan være til hjelp. Her er en løpende oppdatert oversikt over de ti seriene som scorer høyest.

Vi gir deg oversikt over seriene som scorer høyest på IMDB, nettstedet med millioner av brukere som daglig gir karakter til filmer og serier. Vår egen seriedatabase viser blant annet denne dataen og vi kan derfor servere dere eminente lister en oversikt over de 10 seriene som har høyest snitt.

Merk at listen endrer seg fortløpende, fordi serienes karakterer kan endre seg etter hvert som flere stemmer kommer inn. Det vil jo også komme nye serier til i årets andre halvdel.

Selvfølgelig betyr ikke en høy karakter på IMDB at også du vil like serien. Men topp-plass betyr normalt at et stort flertall liker serien veldig bra, spesielt når snittet er høyere enn 8.

Du kan sjekke seriesiden for mer informasjon, som skuespillere og trailer, for å sjekke om det kan være verdt å investere tid i en nykommer.

Topp 10 listen for 2019:

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (43)
 • Komedie (17)
 • Action (10)
 • Animasjon (7)
 • Fantasy (7)
 • Krim (7)
 • Miniserie (6)
 • Periodedrama (6)
 • Spenning (5)
 • Superhelt (5)
 • Barn (4)

Chernobyl

HBO Max, Strim
Drama, Miniserie
9.4
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret ALT i forsøket på å redde Europa fra en utenkelig ulykke.

When They See Us

Netflix
Drama, Miniserie
8.9
Basert på den sanne historien om fem fargede tenåringer som ble dømt for en voldtekt de ikke begikk.

Primal

HBO Max, Strim
Animasjon, Komedie
8.7
Fra skaperne av "Samurai Jack" kommer historien om en hulemann på starten av evolusjonen og en dinosaur på randen av utryddelse. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden.
Fornyet

The Mandalorian

Disney+
Action, Drama, Fantasy, Eventyr
8.7
Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.
Fornyet

The Boys

Amazon Prime Video
Action, Drama, Komedie, Superhelt
8.7
I en verden full av superhelter er det ikke alle som er blant de mest noble. Derfor setter gruppen The Boys igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis.

After Life

Netflix
Drama, Komedie
8.5
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.

Love Death And Robots

Netflix
Animasjon
8.5
Antalogiserie bestående av flere enkeltstående korte historier på mellom 5-15 minutter, skapt av animasjonsteam fra hele verden.
Fornyet

Delhi Crime

Netflix
Drama, Krim, Spenning
8.5
Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.

Harley Quinn

HBO Max, Strim
Action, Animasjon, Komedie, Superhelt
8.5
Animasjonsserie om den beryktede hjelperen til Jokeren. Harley Quinn er splitter pine gal og skaper til stadighet problemer for Gothams innbyggere. Hun får følge av sin bestevenninne Poison Ivy. Kaley Cuoco gir stemmen til Quinn, Alan Tudyk gi stemmen til Jokeren og Diedrich Bader gir stemmen til Bruce Wayne/Batman.
Annonse
X
X