The Expanse sesong 4 . Foto: Amazon Studios
The Expanse sesong 4 . Foto: Amazon Studios

Den første traileren av The Expanse, nå som Amazon Studios-serie, har ankommet – i tillegg til et fem minutters langt klipp.

Ny sesong kommer på Amazon Prime Video i desember

The Expanse er tilbake 13. desember, nå som Amazon Prime Video-serie. I Norge ble seriens to første sesonger vist på Netflix, som kjøpte rettighetene av den amerikanske TV-kanalen Syfy. Men da Syfy valgte å kansellere serien etter tredje sesong, steppet Amazon inn og reddet den populære serien.

Resultatet ble at også tidligere sesonger ble flyttet over til Amazon Prime Video. Ut fra første trailer og et fem minutt langt klipp som på majestetisk vis viser besetningen lande på planeten Ilus, tyder det også på at Amazon har kastet litt mer penger på serien enn hva Syfy hadde anledning til.

Det knyttes også spenning til om det er øvrige endringer, da Amazon ikke har samme begrensninger å ta hensyn til som annonsekanalen Syfy.

Serien er basert på en populær bokserie av Daniel Abraham og Ty Franck. Den har Thomas Jane og Steven Strait i fremtredende roller. Satt 200 år inn i fremtiden tar den for seg kolonisering, klasseskille og storpolitikk. Den er gjerne beskrevet som «Game of Thrones i verdensrommet» og var en av favorittene til Amazon-grunnlegger Jeff Bezos, som trolig også medvirket til at Amazon Studios reddet serien.

Annonse

Trailer til The Expanse sesong 4:

Klipp:

https://www.youtube.com/watch?v=9LrZiNOvp_c

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer