The Boys. Foto: Amazon
The Boys. Foto: Amazon

Amazon Studios har bestilt sesong 2 av den kommende superhelt-komedien The Boys, det avslørte selskapet under årets San Diego Comic-Con.

The Boys er sensommerens storserie fra Amazon Prime Video, med premiere 26. juli på Amazon Prime Video.

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara og Elisabeth Shue spiller i serien satt til en verden hvor superhelter har stor innflytelse og nyter kjendisstatus. Men samtidig preges de av arroganse og begår overgrep som skaper stor motstand. Resultatet er at gruppen ‘The Boys’ dannes for å ta seg av de med superkrefter.

Serien er basert på populære tegneseriebladen skrevet av Garth Ennis og har et voksent publikum som målgruppe, med svart humor, en grov visuell stil og en tone som kan minne om en film som Deadpool. For en forsmak kan sjekke ut denne Spice Girls-inspirerte traileren:

Sommerens nye serier
Sommerens nye serier

Få fullstendig oversikt over alt av nye serier som kommer i sommer.

Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019

Redaksjonens topp 5-liste over strømmetjenester å satse på i sommer.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer