2019: De nye thrillerseriene

Året byr på minst 30 nye thrillerserier, flere av de kommer på strømming i Norge. Serienytt gir deg oversikten.


I denne artikkelen får du:

Annonse
  • Vite om de nye seriene blir/er tilgjengelig på strømming.
  • Øvrige sjangere serien eventuelt tilhører.
  • Land serien kommer fra.
  • Kort beskrivelse av serien.
  • Bilde (om tilgjengelig)
  • Lenke til serieside fra Serienytts seriedatabase med ytterligere informasjon.

Artikkelen oppdateres fortløpende gjennom året med nye serier, bilder og øvrig informasjon. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme.

De nye thrillerseriene som kommer i 2019:

Fartblinda

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Drama, Thriller
7.4

Serien er basert på boken ved samme navn skrevet av Carolina Neurath. Spenningsdramaet handler om økonomijournalisten Bea (Julia Ragnarsson) som har en affære med en banksjef. Saken blir komplisert når hun mottar et anonymt tips om uregelmessigheter. 

Godfather of Harlem

Allente, Disney+, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim, Spenning, Thriller, Periodedrama
8.0

Etter lang tid i fengsel forsøker New York City gangster Bumpy Johnson å gjenvinne territoriet fra Genovese-familien. Basert på en sann historie. 

Heder

Allente, Prime Video, Strim, Viaplay
Drama, Thriller
6.2

Hvor langt er man villig til å gå for å bevare sine mørkeste hemmeligheter? For de fire kvinnene i advokatfirmaet Heder er det utfordrende nok å finne veien i en bransje der kvinnelige ofre prioriteres bort for viktigere saker – og med en dødelig hemmelighet i bagasjen er det nesten umulig.

Prodigal Son

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim, Spenning, Thriller
7.7

Han er sønn til en fengslet seriemorder. Etter å ha blitt sparket av FBI blir han oppsøkt av NYPD som behøver hjelp til å løse en sak. Det viser seg at drapsmannen har kopiert fremgangsmåten til hans far. 

Forhøret

Allente, NRK TV, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Thriller
7.2

Politimannen Bjørn er villig til å gjøre alt for å finne sin datters morder. I hver episode er det en ny mistenkt som avhøres. 

Nancy Drew

Strim, Viaplay
Drama, Krim, Spenning, Thriller
6.2

Nyversjon av den legendariske unge privatetterforskeren Nancy Drew. Her gis historien en mørkere og mer mystisk vri som inkluderer mer skrekk og spenning. 

Sanctuary

Drama, Spenning, Thriller
6.5

Helena blir lurt inn i en felle da hun besøker tvillingsøsteren Siri i Alpene. For når hun er fremme forsvinner Siri og Helena blir innestengt på et forskningsanstalt for psykopater. 

Tell Me A Story

Drama, Thriller
7.1

En eventyrserie som tar en mørk vri på klassiske eventyr. Satt til moderne tid i New York vil kjente historier danne grunnlag for en historie om kjærlighet, tap, grådighet, hevn og mord. 

The Hot Zone

Drama, Miniserie, Spenning, Thriller
7.3

Dr. Nancy Jaax er en forsker i den amerikanske hæren som i 1989 jobber med SWAT for å, med fare for eget liv, forhindre et Ebola-utbrudd.

Treadstone

Amazon Prime Video
Action, Drama, Thriller, Spionthriller
7.1

Spin-off av Bourne-filmene. Vi følger en rekke agenter verden over som blir aktivert av organisasjonen Treadstone, som også skapte agenten Jason Bourne.

Servant

Apple TV+
Drama, Spenning, Thriller
7.6

Dorothy og Sean Turner har hyret inn barnepasseren Leanne til å passe deres nyfødte. Etterhvert som tiden går blir det klart at alt ikke er helt som det skal. 

The Sleepers

Drama, Thriller, Spionthriller
8.0

I denne spion-thrilleren som utspiller seg i Praha på slutten av 1980-tallet, følger vi Marie og hennes mann Viktor som begge flyktet fra det kommunistiske Tsjekkoslovakia 12 år tidligere.

Departure

Strim, TV 2 Play
Drama, Thriller
7.1

En høyoktan konspirasjonsserie som følger mysteriet med Flight 716 – et passasjerfly som forsvinner over Atlanterhavet.

Cheat

Drama, Krim, Thriller
6.7

Situasjonen eskalerer til det skremmende mellom en universitetsprofessor og hennes student som anklages for å ha jukset.

Hidden – Førstefødt

Allente, Strim, Viaplay
Fantasy, Skrekk, Spenning, Thriller
6.6

Jonas liv blir snudd på hodet etter en alvorlig ulykke. Han begynner å utforske sitt sanne jeg, uvitende om at noen er ute etter ham.

Evil

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
7.6

En psykolog inngår et samarbeid med en prest som hevder mennesker kan være besatt av demoner.

The Widow

Amazon Prime Video
Drama, Spenning, Thriller
6.9

Georgia er i sorg over tapet av mannen, som er en av flere som omkom i et flystyrt i Kongo. Men så oppdager hun at han kanskje er i live. Det er starten på en søken etter sannheten som setter henne og de rundt henne i fare. 

Kingdom

Netflix
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning, Thriller
8.4

Handlingen i denne zombie-thrilleren er satt til Koreas Joseon-dynasti i middelalderen, der en kronprins sendes på et selvmordsoppdrag for å undersøke et mystisk utbrudd. 

The Spy

Netflix
Drama, Miniserie, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8

Denne dramaserien forteller den utrolige sanne historien om Israels mest framtredende spion, Eli Cohen, som infiltrerte den syriske regjeringen på 1960-tallet.

The Enemy Within

Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.2

FBI-agent Will Keaton må motvillig be den tidligere CIA-agenten Erica Shepherd om hjelp til å fakke en farlig spion. Shepherd soner en dom på livstid for landsforræderi.

The Pier

Drama, Krim, Thriller
7.3

Arkitekten Alexandre opplever sitt livs verste mareritt da hun bes om å komme for å identifisere liket til sin mann Oscar. Har han begått selvmord, eller ligger noe annet bak?

Truth Be Told

Apple TV+
Drama, Krim, Thriller
7.1

En ambisiøs journalist og en dedikert jus-student samarbeider om en sak hvor de mistenker at noen er blitt uskyldig dømt. 

Another Life

Netflix
Drama, Science Fiction, Thriller
5.2

Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse. 

Reprisal

Drama, Spenning, Thriller
7.5

Historien om en «femme fatale» som, etter å ha blitt etterlatt som antatt død, planlegger hevn overfor sine overgripere. 

V-Wars

Netflix
Action, Drama, Fantasy, Skrekk, Thriller
6.2

Dr. Luther Swann blir fanget i en krig som oppstår etter at isen smelter og et vampyr-virus slippes løs. Han blir tvunget til å ta opp kampen mot sin tidligere bestevenn, som nå er en mektig vampyr. 

Dignity

Drama, Spenning, Thriller
8.1

Kultgruppen Colonia Dignidad misbrukte barn og torturerte fanger i sitt hemmelige fengsel. Etter diktatoren Pinochets død må den unge aktoren Leo Ramirez ta opp kampen for å felle lederen Paul Schaefer. 

The Rook

Drama, Fantasy, Thriller
7.6

Myfanwy Thomas våkner opp med hukommelsestap i Londons gater, omringet av flere lik. Hun oppdager at hun er en høytstående ansatt i en hemmelig britisk organisasjon for mennesker med overnaturlige evner. 

The Order

Netflix
Spenning, Thriller
7.0

Studenten Jack morton blir med i et hemmelig samfunn omgitt av magi og overnaturlige farer. Det sender han inn i en mørk underverden der varulver kjemper mot de som mestrer svart magi.

Hanna

Amazon Prime Video
Action, Drama, Thriller
7.7

En ekstraordinær ung jente forsøker å unnslippe en CIA-agent som jakter henne. Basert på filmen fra 2011 ved samme navn. 

Chambers

Netflix
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
6.6

En ung kvinne som overlever et hjertestopp blir oppslukt i mysteriet rundt hjertet som reddet hennes liv. Hun begynner i økende grad å opptre som den som hjertet opprinnelig tilhørte.

War of the Worlds

Disney+
Action, Drama, Science Fiction, Thriller
6.1

Når astronomer oppdager et signal fra en annen galakse, er det et tydelig bevis på intelligent utenomjordisk liv.

Green Frontier

Netflix
Krim, Spenning, Thriller
7.5

Dypt inne i Amazonas, på grensen mellom Brasil og Colombia, skjer flere bisarre dødsfall som etterforskes av den unge etterforskeren Helena og hennes partner, den indignerte politimannen Reynaldo. 

Hache

Netflix
Drama, Spenning, Thriller, Periodedrama
6.2

Hache er inspirert av en sann historie. Filmen forteller historien om den prostituerte Helena, som er en brikke styrt av Malpica – en gangster som regjerte i Barcelona på 60-tallet. 

The Unsettling

Skrekk, Spenning, Thriller
5.2

16 år gamle Becca ankommer sitt nye fosterhjem som ligger i et avsidesliggende område. Hennes fostersøsken er alt annet en imøtekommende, men ingen er verre enn den 13 år gamle biologiske sønnen til fosterforeldrene. 

Ares

Netflix
Skrekk, Spenning, Thriller
5.6

Rosa og Jacob overgir seg til en verden av rikdom og makt i en serie som tar et dypdykk i Amsterdams mange hemmeligheter. Skrekkserien er den første Netflix-originalen fra Nederland. 

Grenslanders

C More, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim, Thriller
6.2

En traumatisert jente blir funnet gående langs Belgias nordlige grense. Psykiateren Bert Dewulf blir bedt om å avhøre henne, samtidig som nederlandsk politi begynner å etterforske en mystisk skyting til havs.

Nox

Drama, Krim, Spenning, Thriller

Da datteren Julie forsvinner i de underjordiske tunnelene i Paris, må den pensjonerte politikvinnen Catherine finne henne før det er for sent.

Brotherhood

Netflix
Drama, Thriller
7.7

En hardtarbeidende advokat oppdager at hennes savnede bror er blitt holdt fengslet i flere år og er leder av en kriminell organisasjon. 

The Chosen One

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
5.9

Tre unge leger sendes til en avsidesliggende landsby i Pantanal for å vaksinere innbyggerne, men fanges i et isolert samfunn med mange hemmeligheter.

The Fix

Drama, Spenning, Thriller
6.6

Serien handler om en advokat som vender tilbake til advokatyrket etter 8 år. Årsaken til at hun sluttet var et knusende tap i en drapssak. 

Vagabond

Netflix
Action, Drama, Thriller
8.3

Stuntmannen Cha Dai-geon (Lee Seung-gi) er involvert i et tragisk flyulykke. Han oppdager en stor nasjonal konspirasjon. 

The Stranded

Netflix
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
6.3

Kraam og 36 av hans medstudenter overlever en ødeleggende tsunami. Strandet på en øy oppdager de raskt at noe mystisk er på ferde og at kampen for overlevelse blir tøff. 

Bard of Blood

Netflix
Action, Drama, Thriller, Spionthriller
6.8

Gud har gitt deg et ansikt og du lager deg selv et annet. Kabir Anand forsøker å starte et nytt liv som en professor med spesialitet i Shakespeare. Men den en gang så geniale agenten blir kastet tilbake i sitt tidligere liv. 

Dare Me

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
6.5

Forhold går til grunne og allianser endres når en kald ny heiagjengtrener overtar troppen som Beth og den hengivne bestevennen hennes, Addy, hersket over.

You Cannot Hide

Netflix
Drama, Thriller
6.4

En sykepleier som forsøker å gjengbygge livet sitt, en tidligere politimann som nå er leiemorder, en fotograf som er besatt av døden, en korrupt politimann og en vennegjeng av idealister blir alle knyttet sammen av mørke og fare.

Designated Survivor: 60 Days

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
7.8

Miljøministeren Park Mu-jin ender opp som president etter en terrorangrep som utraderer hele ledelsen i landet. Sør-Koreansk utgave av den amerikanske serien Designated Survivor. 

Soderzhanki

Drama, Thriller
6.2

Den nyseparerte kunsthistorikeren Dasha forlater hjembyen sin og drar til Moskva og venninnen Marina, som nå tilhører øvre samfunnslag.

O Escolhido

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
5.6

Tre unge leger sendes til en avsidesliggende landsby i Pantanal for å vaksinere innbyggerne, men fanges i et isolert samfunn med mange hemmeligheter.

Typewriter

Netflix
Skrekk, Spenning, Thriller
6.5

Et hjemsøkt hus tirrer nysgjerrigheten til en gruppe unge spøkelsesjegere som er fast bestemt på å fange et spøkelse som hjemsøker nabolaget i Goa.

Nowhere Man

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
5.3

Quan er dømt til døden og venter på at dommen skal utføres. Når sønnen blir kidnappet planlegger han å rømme for å redde han. 

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom