2019: De nye fantasyseriene

Del nyheten

Game of Thrones har takket for seg, men 2019 byr på en rekke nye storprosjekt innen fantasysjangeren. Høstens NRK-satsing Nattens arvinger har eksempelvis en prislapp på 100 millioner kroner. Serienytt gir deg oversikten over årets nye fantasyserier.


I denne artikkelen får du:

 • Vite om de nye seriene blir/er tilgjengelig på strømming.
 • Øvrige sjangere serien eventuelt tilhører.
 • Land serien kommer fra.
 • Kort beskrivelse av serien.
 • Bilde (om tilgjengelig)
 • Lenke til serieside fra Serienytts seriedatabase med ytterligere informasjon.

Artikkelen oppdateres fortløpende gjennom året med nye serier, bilder og øvrig informasjon. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme.

De nye fantasyseriene som kommer i 2019:

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
 • Alle
 • Allente (2)
 • Apple TV+ (1)
 • C More (1)
 • HBO Max (2)
 • Netflix (8)
 • NRK TV (2)
 • Prime Video (3)
 • Starzplay (1)
 • Strim (4)
 • TV 2 Play (1)
Fornyet

Nattens arvinger

NRK TV
Drama, Fantasy
7.0
Vi befinner oss på slutten av 1800-tallet. Europas vampyrer er på randen av utryddelse, og de jaktes på, både av mennesker og av Dracula selv.Serien er et europeisk samarbeid mellom NRK, tyske NDR og nederlandske NPO.
Avsluttes

His Dark Materials

HBO Max, Strim
Drama, Fantasy, Eventyr
8.2
Serie basert på Philip Pullmans bøker Northern Lights (1995), The Subtle Knife (1997) og The Amber Spyglass (2000). Bøkene er tidligere blitt til hørespill og teaterstykke, samt filmen The Golden Compass i 2007.
Fornyet

The Witcher

Netflix
Action, Drama, Fantasy
8.3
I serien følger vi en konflikfylt monsterjeger Geralt som forsøker å finne sin plass i verden hvor "mennesker er mer utspekulert enn beistene han jakter på".The Witcher baserer seg på de populære bøkene til Andrzej Sapkowksi. Det har tidligere blitt en lite suksessfull polsk film og fiasko-seriene The Hexer.
Fornyet

Carnival Row

Amazon Prime Video
Drama, Fantasy, Krim
8.0
Orlando Bloom og Cara Delevingne er stjernene i serien om mystiske skapninger som har flyktet fra hjemlandet og samlet seg i en storby hvor stemningen blir stadig mer trykket grunnet innvandring. Sentralt står flere uoppklarte drap som står i fare for å ødelegge den lille freden som fortsatt eksisterer.

Hidden – Førstefødt

Allente, Strim, Viaplay
Fantasy, Skrekk, Spenning, Thriller
6.6
Jonas liv blir snudd på hodet etter en alvorlig ulykke. Han begynner å utforske sitt sanne jeg, uvitende om at noen er ute etter ham. Sakte trekkes han inn i et nett av mystikk og rituelle drap.

Kingdom

Netflix
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning, Thriller
8.4
Handlingen i denne zombie-thrilleren er satt til Koreas Joseon-dynasti i middelalderen, der en kronprins sendes på et selvmordsoppdrag for å undersøke et mystisk utbrudd.
Fornyet

Good Omens

Amazon Prime Video
Drama, Fantasy, Komedie, Miniserie
8.2
Demonen Crowley og engelen Aziraphale er blitt vant til livet blant vanlig dødelige. De forsøker å forhindre ankomsten av antikrist og den medfølgende avgjørende kampen mellom Himmelen og Helvete.

V-Wars

Netflix
Action, Drama, Fantasy, Skrekk, Thriller
6.2
Dr. Luther Swann blir fanget i en krig som oppstår etter at isen smelter og et eldgammelt vampyr-virus slippes løs. Han blir tvunget til å ta opp kampen mot sin tidligere bestevenn, som nå er en mektig vampyr.

The Rook

Allente, C More, Starzplay, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama, Fantasy, Thriller
7.6
Myfanwy Thomas våkner opp med hukommelsestap i Londons gater, omringet av flere lik. Hun oppdager at hun er en høytstående ansatt i en hemmelig britisk organisasjon for mennesker med overnaturlige evner.

Atiye

Netflix
Drama, Fantasy, Spenning
7.7
Atiye er en ung og vakker maler som lever et perfekt liv i Istanbul. Men med en oppdagelse gjort i et av de mest antikke templene på jorden endrer alt seg. Arkeologen Erhan gjør en oppdagelse som knytter Atiye til tempelet på det mest merkelige vis.

Amazing Stories

Apple TV+
Drama, Fantasy, Eventyr
6.2
Antalogiserien er basert på Steven Spielbergs serie fra 80-tallet. Spielberg er produsent for serien, som vil ha en rekke av de fremste forfattere og regissører involvert i ulike episoder.

A Christmas Carol

HBO Max, Strim
Drama, Fantasy, Miniserie, Periodedrama
7.2
Den skruppelløse Ebenezer Scrooge får besøk av spøkelset til sin døde partner. For at de begge skal bli tilgitt må Scrooge gjenfinne sin egen medmenneskelighet.

Arthdal Chronicles

Netflix
Fantasy
7.2
Serien skildrer førdelsen til en sivilisasjon og nasjoner i antikkens tid. Det er en historie om mystiske helter, deres kamper, samhold og kjærlighet for menneskene som lever i landet Arth.

NOS4A2

Amazon Prime Video
Drama, Fantasy, Skrekk
6.7
NOS4A2 følger Victoria McQueen, en ung arbeiderklasse-artist som oppdager at hun har overmenneskelige krefter som gjør henne i stand til å finne den tilsynelatende udødelige Charlie Manx.

Abyss

Netflix
Fantasy, Komedie, Romanse
7.1
Go Se-yeon og Cha Min bringes tilbake fra de døde takket være en sjelesten kalt 'Abyss'. Cha var smart, men lite attraktiv. Cha gjenfødes som en svært attraktiv forretningsmann. Den vakre Go gjenfødes som en advokat med helt ordinært utseende.

Jinn

Netflix
Drama, Fantasy, Skrekk
3.4
Skolelivet er vanskelig nok om man ikke også skal måtte håndtere det overnaturlige.

Dead Pixels

NRK TV
Fantasy, Komedie
7.3
Tre kompiser lever et liv hvor spillet Kingdom Scrolls står sentralt. Deres interaksjon veksler mellom det virkelige liv og spillet.
Annonse
X
X
X