Ble du bergtatt av den mektige prestasjonen til Jared Harris i Chernobyl? Da er du langt fra alene. Her er oversikten over andre serier den britiske favoritten medvirket i.

En dreven gjesteskuespiller

Chernobyl ble for alvor et gjennombrudd for 57 år gamle Jared Harris. Men for seriefrelste er han nok et velkjent innslag, for han har det med å dukke opp i kvalitetsserier. Han har også hatt gjesteroller i en rekke filmer, som Lincoln og The Man From U.N.C.L.E..

At han ikke er blitt en større stjerne i sine tidligere år kan være fordi han primært er en som har bekledd gjesteroller. Det var først i 2018 miniserien The Terror han hadde en mer fremtredende rolle.

Før det ble han kjent for mange i en av de mer gripende og tankevekkende rollene fra Mad Men. Han var også drivende god som skurk i kult-klassikeren Fringe, hvor han dukket opp i ny og ne, og han fuktet nok av øyne gjennom sin portrettering av konge i The Crown.

Men det er nok i Chernobyl, en serie som er sett av flere millioner, han endelig ble ansett som en som kan bære en serie – selv om han nok vil fortsette å satse på miniserier og gjesteroller for å enklere ta roller i filmer.

Serier med Jared Harris

Oversikten vår oppdateres automatisk, vi begrenser den til serier hvor han har medvirket i flere episoder. Dukker seriene opp i en strømmetjeneste vil serien bli merket av i oversikten, og nye serier på vei vil også finne veien hit. Du finner trailer og øvrig informasjon inne på seriesiden.

Drama | Periodedrama | Spenning | Thriller
Amazon Prime Video

The Terror

Action | Drama | Krim | Science Fiction | Spenning
Amazon Prime Video | Ferske episoder ute

The Expanse

The Crown sesong 2
Drama | Periodedrama
Netflix | Fornyet

The Crown

Drama | Periodedrama
HBO Nordic | Netflix | Viaplay

Mad Men

Action | Krim | Science Fiction | Spenning

Fringe

Drama | Miniserie
HBO Nordic

Chernobyl

TV-serien Carnival Row. Foto: Amazon
Drama | Fantasy | Krim
Amazon Prime Video

Carnival Row

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!