Sesong 2 av Russian Doll er bekreftet av Netflix, serien er forventet å ha premiere i 2020.

Netflix har ryddet unna mye de siste par årene og kansellert flere titalls serier. Men Russian Doll, en serie som fremstod mer som en miniserie, har fått fornyet tillit.

De åtte episodene som kom i februar ble godt mottatt av kritikerne. Orange is the New Black-skuespiller Natasha Lynn har hovedrollen i serien og er med det sikret jobb å gjøre fremover (Orange is the New Black sender sin siste sesong til sommeren).

Hva sesong 2 skal handle om blir spennende å se. Konseptet, med å gjenoppleve dagen man dør igjen og igjen, fikk tilsynelatende en god og konkret avslutning. Netflix har ikke gitt noe mer informasjon om hva handlingen blir neste sesong, annet enn at også den nye sesongen vil bestå av åtte episoder.

Mer om Netflix

Netflix logo

Netflix-guiden

Netflix-guiden hjelper deg med å holde oversikt over nye serier, Netflix-nyheter, anbefalinger og premierer. Guiden er del av Strømmeguiden.Se hva som er nytt på...