Tredje og siste sesong av Jessica Jones har fått premieredato og en trailer. Dette blir siste Netflix-original om Marvel-superhelter.

14. juni markerer slutten på den omfattende avtalen mellom Netflix og Disney, som omfattet produksjon av seriene om Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones og The Defenders. Tredje sesong av Marvel’s Jessica Jones blir det siste innslaget.

I siste sesong er det psykopaten Gregory Salinger, i tegneseriebladene kjent som Foolkiller, som blir den store skurken Jessica Jones må håndtere.

Krysten Ritter, Rachel Taylor, Eka Darville, Sarita Choudhury, Rebecca DeMornay, Benjamin Walker, Jessica Frances Dukes, Aneesh Sheth og Carrie-Ann Moss utgjør denne sesongens skuespillere.

Samarbeid som surnet

Årsaken til at det nå er slutt er at Netflix og Disney ikke lenger kom til enighet om seriene, det ble enda mindre fristende for Netflix da Disney kunngjorde strømmetjenesten Disney+, som skal vise en rekke kommende Marvel-serier. Dermed måtte Netflix innse at den tidligere samarbeidspartneren fremover vil bli en av de argeste konkurrentene.

Annonse

Selv om seriene i teorien eksisterer i samme univers som de populære Marvel-filmene, har de aldri blitt referert til på filmlerretet. En konflikt mellom sjefen for filmavdelingen og TV-avdelingen til Marvel sørget for at det kun var seriene som anerkjente handlingen fra filmene, kun en kjapp referanse i siste Avengers-film til Marvel’s Agent Carter ble unnet fansen av de mange Marvel-seriene, som er spredd utover ulike kanaler og strømmetjenester. Agent Carter var for øvrig en ABC-serie før den ble kansellert.

Hva som skjer med rollefigurene fra Jessica Jones og øvrige Netflix-originaler er uviss, men det er lite trolig at de bringes tilbake i nåværende utgave. Disney kan først bruke rollefigurene 2-3 år etter siste sesong er sendt, ifølge avtalen med Netflix.

Disney+ satser for øvrig friskt på serier om helter vi har møtt i filmene, i tillegg til en serie om Loke. De vil være tett knyttet opp mot filmenes handling. Disney+ er ventet å bli lansert i USA til høsten, mens Europa står for tur i starten av 2020.

LES OGSÅ

Oversikt: De nye seriene Disney+ skal friste med i 2019 og 2020.

Serie om Loke er alt bekreftet. I tillegg skal Star Wars, High School Musical og andre kjente merkeverarer friste seerne når Disney+ etter planen kommer sent 2019 eller tidlig 2020.

Fra premièrekalenderen

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

2019fre14jun09:00PremiereMarvel's Jessica Jones sesong 3Netflix09:00 Sjanger:Action,Drama,Superhelt,Thriller

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer