Det ble en kortvarig redningsaksjon fra Netflix, som har avgjort at femte sesong vil bli Lucifers siste.

Jubelen var stor blant Lucifer-fans da Netflix reddet serien etter at TV-kanalen Fox kansellerte den som følge av svake seertall i sesong 3. I mai kom fjerde sesong, nå som en Netflix-original.

Serien har gjort det godt nok til at Netflix ønsker mer og har gitt grønt lys for sesong 5, men det er også bestemt at det blir seriens siste sesong.

På seriens offisielle twitter-konto er det lagt ut en takk til fansen for å ha sørget for at serien får en skikkelig slutt.

Med fornyelsen gis det anledning til å nøste opp i flere løse tråder fra blant annet sesong 4. Hvor mange episoder det blir er usikkert, trolig er det snakk om ti nye episoder, som er antallet vi fikk i fjerde sesong. Netflix har ikke for vane å produsere 20+ episoder, slik som amerikanske TV-nettverk gjør.

Hvorfor Netflix velger å avslutte serien med sesong 5 er ikke avslørt. Strømmetjenesten er tilbakeholden med å dele visningstall, men deres toppliste for Storbritannia indikerte at serien gjorde det bra den første uken (3. plass), men forsvant så raskt ut de påfølgende ukene. Det er kun i Storbritannia Netflix deler slike lister enn så lenge.

Serier kanselleres normalt om kanalen eller strømmetjenesten anser at det er mer å tjene på å anvende resursene andre steder. Det er altså ikke nok at en serie er profitabel, det er alltid konkurranse med øvrig innhold på tjenesten. Avtaler med skuespillere og produsenter kan også spille inn.

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.

1 kommentar

  1. Dette er tull jeg og alle jeg kjenner ser på denne serien på alt fra whatchepisodes4.Com tvmuse.Cc tvmuse.Me og mange andre sider. Jeg personlige har sett alle episodene minst 10 ganger vær å jeg har sett sesong 4 minst 15 ganger for å være sikker på at jeg får med meg alt av alt og jeg må si jeg føler at di let kan lage et univers med flere serier her som kan spytte på marvel seriene og marvel agent of shild å jeg er hardcore marvel fan !!!!!!!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here