Svensk utgave av Ex on the Beach skal få opp temperaturen hos seerne i juni måned.

Discovery-nettverket, som består av TVNorge-kanalene og Dplay, har i likhet med NRK en rolig måned i juni ut fra de oversiktene vi har. Kun en håndfull programpremierer er i skrivende stund bekreftet.

Et av de er den svenske utgaven av Ex on the Beach, som er i sin sjette sesong. Premiere er 4. juni. I tillegg er ny sesong av den amerikanske realityserien Barhjelpen klar for MAX og Dplay 12. juni.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om hva som er nytt. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på nettverket, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!
AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!