Russel Crowe-serien The Loudest Voice og nye sesonger av Divorce, Killjoys og Snowfall skal lokke seriefrelste til HBO Nordic i sommermåneden juli.

Killjoys avsluttes

Sci-fi eventyret Killjoys går mot slutten. Femte sesong kommer 20. juli og det blir seriens siste innslag. Serien har nok gått litt under radaren til de fleste, men om du et på utkikk etter litt lettbent action i verdensrommet er det bare til å sjekke ut serien.

Utover det er det en heller rolig måned for HBO Nordic på premierefronten. Forrige måneds premierer Big Little Lies, Euphoria og City on a Hill får denne måneden selskap av miniserien The Loudest Voice. Med Russel Crowe i hovedrollen som Fox News-grunnleggeren Roger Aisles lover det godt. Vi er i år blitt bortskjemt med knallgode miniserier som Chernobyl og When They See Us så vi håper denne kan holde samme nivå.

Divorce er også tilbake med tredje sesong, mens nye serier er svenske Gösta og amerikanske The Unsettling.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Annonse

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på HBO Nordic, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Sommerens nye serier
Sommerens nye serier

Få fullstendig oversikt over alt av nye serier som kommer i sommer.

Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019

Redaksjonens topp 5-liste over strømmetjenester å satse på i sommer.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer