Ukens premierer uke 21: Nye spennende serier på Netflix, NRK og TV 2 Sumo

Annonse

Game of Thrones er ved veis ende, men med et halvt dusin ny serier denne uken mangler det ikke på alternativ å sjekke ut.

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming? Serienytt gir deg oversikten takket være vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

George Clooney i Catch-22, Renee Zellweger i What/IF og John Turturro i The Name of the Rose byr alle på serier vi er spente på. Superhelter i Doom Patrol og spansk mysterium på et passasjerskip i High Seas er nok også serier som kan pirre nysgjerrigheten.

High Seas. Foto: Netflix
High Seas. Foto: Netflix

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Premierer uke 21, 2019

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»101523,101797,98412″ header_color=»#1e73be» limit=»3″ tdc_css=»»]

1 kommentar

  1. Jeg bestilte High seas aka alta mar på ebay fra usa.Den serien syntes jeg er veldig bra,den er godt laget og da mener jeg dialogen og handlingen er interesant etter min mening en av de bedre serìene i år.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X