Foto: Phillipe Antonello/Hulu

Game of Thrones er ved veis ende, men med et halvt dusin ny serier denne uken mangler det ikke på alternativ å sjekke ut.

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming? Serienytt gir deg oversikten takket være vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

George Clooney i Catch-22, Renee Zellweger i What/IF og John Turturro i The Name of the Rose byr alle på serier vi er spente på. Superhelter i Doom Patrol og spansk mysterium på et passasjerskip i High Seas er nok også serier som kan pirre nysgjerrigheten.

High Seas. Foto: Netflix
High Seas. Foto: Netflix

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Premierer uke 21, 2019

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

ABONNENT

De nye seriene som kommer i mai 2019

Flere Hollywood-stjerner er klare med nye serier som blir tilgjengelig i mai. Blant annet Jessica Alba, Sean Bean, Christina Applegate, Steve Buscemi, Renee Zellweger og George Clooney.

De nye sesongene som kommer i mai 2019

Lucifer er tilbake igjen, nå som Netflix-original etter at Fox kansellerte serien. Se også frem til ny sesong av The Rain og Walton Goggins på plass i Deep State.

Oppdateres fortløpende: De beste nye seriene fra 2019

Hvilke nye serier fra 2019 har imponert oss mest? Her er redaksjonens anbefalinger.
Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Tore v Grøtteland
1 år siden

Jeg bestilte High seas aka alta mar på ebay fra usa.Den serien syntes jeg er veldig bra,den er godt laget og da mener jeg dialogen og handlingen er interesant etter min mening en av de bedre serìene i år.