Showtime har bestemt seg for å satse videre på den nye serien Black Monday. Sesong 2 kommer i løpet av 2020. I tillegg satses det videre på The Chi.

Don Cheadle i hovedrollen

Black Monday handler om hva som skjedde i forbindelse med krasjet i aksjemarkedet mandag 19. oktober 1987. Det er en fiktiv historie som blander komikk og drama. Don Cheadle, Andrew Rannells, Paul Scheer og Regina Hall har fremtredende roller i serien som hadde premiere på HBO Nordic.

Serien fikk en blandet mottagelse i starten, men har fått litt bedre omtale utover i sesongen. Karakteren på IMDb har steget jevnt etter en tafatt start og ligger i skrivende stund på 7.5.

Det er Showtime som står bak serien, som er lisensiert ut til HBO Nordic i Norge. Showtime står bak populære serier som Billions og Homeland.

The Chi får en tredje sesong

Kanalen har også valgt å satse videre på dramaserien The Chi, som kom i 2018. Sesong 2 hadde premiere i april. Det tok dermed ikke lang tid før kanalen tok en avgjørelse om nok en sesong, som er ventet å komme i 2020.

The Chi handler om et av de farligste nabolagene i Chicago, hvor selv det minste feilskjær kan få fatale konsekvenser for innbyggerne. Jason Mitchell, Jacob Latimore og Ntare Guma Mbaho Mwine har fremtredende roller i serien.

Mer om HBO Nordic

HBO Nordic-guiden

HBO Nordic-guiden hjelper deg med å holde oversikt over nye serier, HBO Nordic-nyheter, anbefalinger og premierer. Guiden er del av Strømmeguiden.Se hva som er...

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here