Jessica Alba-serien L.A’s Finest er klar for Viaplay, som i tillegg har ny sesong av Absentia å friste med.

En rekke sesongavslutninger

Storparten av Viaplays ferske serietilbud i mai er serier som runder av sesongen i mai. Dette gjelder blant annet The Blacklist, New Amsterdam og Magnum P.I..

Norske Wisting, som slår det meste av rekorder for norske serier ifølge våre data fra seriedatabasen, går også inn i siste halvdel av sesongen. Fem episoder er igjen av krimdramaet. Det betyr ikke at sommermånedene blir helt strippet for nye serier og sesonger.

I mai er det blant annet tid for L.A.’s Finest, en spin-off av Bad Boys-filmene. Hollywood-stjernen Jessica Alba har hovedrollen sammen med Gabriel Uno. 14. mai vil serien ha premiere.

I tillegg er det endelig tid for siste sesong av Last Man on Earth, som ble kansellert i 2018, og sesong 2 av Absentia. Serier som Legion og Vår tid er nå er også klar med nye sesonger på tjenesten.

Mot slutten av måneden er det tid for mer av Animal Kingdom, fjerde sesong har premiere 29. mai.

Du finner fortløpende oppdatert oversikt over alt som kommer nedenfor. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Serie- og sesongpremierer

mai, 2019

Annonse

Øvrige serier

mai, 2019

Filmer

mai, 2019

ABONNENT

De nye seriene som kommer i mai 2019

Flere Hollywood-stjerner er klare med nye serier som blir tilgjengelig i mai. Blant annet Jessica Alba, Sean Bean, Christina Applegate, Steve Buscemi, Renee Zellweger og George Clooney.

De nye sesongene som kommer i mai 2019

Lucifer er tilbake igjen, nå som Netflix-original etter at Fox kansellerte serien. Se også frem til ny sesong av The Rain og Walton Goggins på plass i Deep State.

Oppdateres fortløpende: De beste nye seriene fra 2019

Hvilke nye serier fra 2019 har imponert oss mest? Her er redaksjonens anbefalinger.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer