Desperate Housewives. Foto: ABC
Desperate Housewives. Foto: ABC

Viaplay setter sin litt til noen velkjente frustrerte fruer når sommeren sparkes igang og seerne jakter på noe å se.

Gjensyn med Wisteria Lane

Frustrerte Fruer (Desperate Housewives) var i flere år en av de mest populære seriene både i USA og her hjemme, hvor den ukentlig underholdt tirsdager på TV 2. Det er nå syv år siden den tok slutt etter åtte sesonger med mystikk, drama og intriger i Wisteria Lane.

Serien har endel til felles med Big Little Lies , som passende nok er klar med ny sesong i juni (går på HBO Nordic). Begge seriene handler om en gruppe kvinner og hemmeligheter de bærer på. Om du ikke har sett Frustrerte Fruer eller er i det nostalgiske hjørnet kan du sjekke den ut på Viaplay fra 3. juni.

Mye amerikansk andregangvisning

I årets første sommermåned satser Viaplay på serier alt vist andre steder, eksempelvis NRK, men som flere seere kanskje har gått glipp av. Dette gjelder blant annet nye sesonger av de populære Chicago-seriene (Chicago P.D., Chicago Med, Chicago Fire).

De fleste innkjøpte amerikanske seriene som vises først på Viaplay har sendepause, derfor blir det fort opp til slike serier og blockbuster-filmer å fange seernes oppmerksomhet. For de som ikke har HBO Nordic blir det nå også mulig å se første sesong av kritikerroste The Handmaid’s Tale på Viaplay.

Av nye serier er det snakk om to serier som alt er kansellert og som ble sendt for 2-3 år siden i sine respektive land. Den franske storserien Section Zero hadde et – i fransk målestokk – stort budsjett, men den ble aldri den hitserien Canal+ håpet på. Den amerikanske serien A.P.B var heller ingen suksess og fikk få episoder. Begge seriene blir tilgjengelig på Viplay i juni.

Ny sesong av The Oath, med Ryan Kwanten i hovedrollen, kommer 14. juni.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Annonse

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på Viaplay, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer