Dette kommer på TV 2-nettverket i mai 2019

Annonse

George Clooney-serien Catch-22 og UFO-mysterier i Project Blue Book er blant månedens høydepunkt på TV 2 Sumo.

Clooney, Chandler og Laure

Catch-22. Foto: TV 2

Det mangler ikke på kjentfolk i Catch-22, hvor George Clooney, Kyle Chandler og Hugh Laurie har fremtredende roller. På en solfylt øy i Middelhavet ligger en amerikansk flybase, der soldatene må takle livsfarlige oppdrag, ærgjerrig befal og et fullstendig absurd militært byråkrati.

Det er strømmetjenesten Hulu som står bak serien. De har fra før kritikerroste The Handmaid’s Tale i sitt seriebibliotek. Som oftest har Hulu-seriene endt opp på HBO Nordic i Norge, men i dette tilfellet er det C More og TV 2 Sumo som vil vise serien.

Project Blue Book. Foto: History

En annen spennende nykommer er Project Blue Book, som har Game of Thrones-kjenning Aidan Gillen har hovedrollen som Dr. Allen Hynek, som på 50-tallet utforsker merkelige observasjoner.

Ny norsk serie: En får væra som en er

Det er også tid for ny norsk underholdning i serieutgaven av teaterstykket En får væra som en er, som kan skilte med blant annet Henriette Steenstrup, Lena Kristin Ellingsen og Christian Skolmen på rollelisten.

En får væra som en er. Foto: TV 2

Det er også nye programmer med alt fra Ari Behn i Ari, Moi og Magnus til Erik Solheim som besøker Ole Gunnar Solskjær i Solskjær & æ.

Oversikt over alt av premierer på TV 2 finner du under. Det legges til nye premieredatoer så fort TV 2 legger de til i sitt sendeskjema.Vi tar forbehold om at endringer og feil kan forekomme.

Seriepremierer

mai, 2019

Programpremierer

mai, 2019

Filmer

mai, 2019

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»101523,101797,98412″ header_color=»#1e73be» limit=»3″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X