Nye dramaserier som The Son, Sykepleieskolen og Grand Hotel er skal friste seerne på TV 2 i årets første sommermåned. Her er oversikten!

Pierce Brosnan i westernserien The Son

The Son har endelig funnet veien til norsk fjernsyn etter USA-premiere i 2017. Serien avsluttes i år med sin andre sesong. Begge kommer på TV 2 i sommermånedene, sesong 1 har premiere 15. juni, mens sesong kommer i juli.

To andre nye serier er amerikanske Grand Hotel og danske Sykepleieskolen. Begge seriene fremstår som klassisk sommerunderholdning, her blir det mye drama og intriger.

I tillegg er det tid for nye sesonger av Elementary, Gotham, Riviera og Younger.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Annonse

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på TV 2, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer