Dette kommer på Netflix i juni 2019

Annonse

Et dusin nye serier, ny sesong av Designated Survivor og nye filmer med Jennifer Aniston og Hilary Swank står på Netflix-menyen i juni. Her er oversikten!

Designated Survivor tilbake

Designated Survivor er tilbake, nå som en genuin Netflix-original. Serien var opprinnelig en ABC-serie, men Netflix tok over serien etter at ABC valgte å kansellere den. Den nye sesongen vil ha 10 episoder.

Black Mirror sesong 5 kommer også, premièredato er satt til 5. juni. Denne sesongen vil ha totalt 3 episoder.

Black Mirror sesong 5. Foto: Netflix
Black Mirror sesong 5. Foto: Netflix

I juni kommer også to populære fremmedspråklige serier tilbake. Tredje sesong av brasilianske 3% kommer 7. juni, mens andre sesong av tyske Dark kommer 21. juni.

En rekke nye serier

Det er flere nye serier enn nye sesonger i juni. Netflix fortsetter med det sin intense satsing på nytt innhold. Minst et dusin nye serier kommer i juni. De er produsert i ulike land og et ledd i strømmetjenestens satsing på lokalt innhold.

Mr. Iglesias. Foto: Netflix

Det blir fantasy i Jinn og Arthdal Chronicles, dystopisk drama i Leila og komedie i Mr. Iglesias.

Netflix satser også i økende grad på filmpremierer. Mai har nesten flere filmpremierer på Netflix enn på kino! Blant filmtilbudet er det en ny komedie Murder Mysteries med Jennifer Aniston og Adam Sandler, samt sci-fi thrilleren I Am Mother med Hillary Swank.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»102580,102579,103175″ header_color=»#1e73be» limit=»3″ tdc_css=»»]
[td_block_1 custom_title=»Mer om Netflix» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»49783,62703,67700,76618,56669″ installed_post_types=»page» limit=»5″ tdc_css=»» ]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X