I Am Mother. Foto: Netflix
I Am Mother. Foto: Netflix

Et dusin nye serier, ny sesong av Designated Survivor og nye filmer med Jennifer Aniston og Hilary Swank står på Netflix-menyen i juni. Her er oversikten!

Designated Survivor tilbake

Designated Survivor er tilbake, nå som en genuin Netflix-original. Serien var opprinnelig en ABC-serie, men Netflix tok over serien etter at ABC valgte å kansellere den. Den nye sesongen vil ha 10 episoder.

Black Mirror sesong 5 kommer også, premièredato er satt til 5. juni. Denne sesongen vil ha totalt 3 episoder.

Black Mirror sesong 5. Foto: Netflix
Black Mirror sesong 5. Foto: Netflix

I juni kommer også to populære fremmedspråklige serier tilbake. Tredje sesong av brasilianske 3% kommer 7. juni, mens andre sesong av tyske Dark kommer 21. juni.

En rekke nye serier

Det er flere nye serier enn nye sesonger i juni. Netflix fortsetter med det sin intense satsing på nytt innhold. Minst et dusin nye serier kommer i juni. De er produsert i ulike land og et ledd i strømmetjenestens satsing på lokalt innhold.

Mr. Iglesias. Foto: Netflix

Det blir fantasy i Jinn og Arthdal Chronicles, dystopisk drama i Leila og komedie i Mr. Iglesias.

Netflix satser også i økende grad på filmpremierer. Mai har nesten flere filmpremierer på Netflix enn på kino! Blant filmtilbudet er det en ny komedie Murder Mysteries med Jennifer Aniston og Adam Sandler, samt sci-fi thrilleren I Am Mother med Hillary Swank.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Annonse

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!

Mer om Netflix

Netflix logo

Netflix-guiden

Fra Netflix-kalenderen Ute nå Anbefalte serier Hva koster Netflix? Netflix har tre ulike alternativer å velge mellom, prisen ligger fra kr 89,- for det billigste abonnementet til 139,-...
Netflix

Serier på Netflix

Nytt på Netflix

Kommer på Netflix

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer