Dette kommer på HBO Nordic i mai 2019

Annonse

Tungvektere som Game of Thrones og Billions er midt i sine respektive sesonger, men det forhindrer ikke HBO Nordic fra å servere mer nytt og spennende. I mai kommer blant annet Doom Patrol og Miracle Workers.

Samles WarnerMedia-seriene nå i HBO Nordic?

Superheltserien Doom Patrol er ikke bare spennende grunnet dens gode mottagelse blant kritikere og fans i USA, med en morsom gjesteopptreden i Netflix-aktuelle Titans. At serien er klar for HBO Nordic kan antyde at tjenesten i økende grad vil tilby serier fra det nye AT&T-eide gigantselskapet WarnerMedia.

Doom Patrol er en av de nye seriene til DC Universe, en strømmetjeneste som er eid av samme selskap som eier HBO. At serien endte opp på HBO Nordic fremfor Netflix, hvor søsterserien Titans vises, kan være et fint frempek på hva vi har i vente om WarnerMedia satser på å samle sitt enorme bibliotek også utenfor USAs landegrenser. For det er isolert sett underlig at Netflix ikke har sikret seg serien når de alt har sikret seg Titans.

[td_block_12 custom_title=»Les også» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»98043″ header_color=»#1e73be» limit=»1″ tdc_css=»»]

I USA forventes det at AT&T samler alle sine ulike tjenester etter oppkjøpet under en og samme paraply, for å være bedre rustet til konkurransen fra Netflix, Amazon, Disney+ og øvrige aktører. Vi vet mindre om hva planene er for landene utenfor USA, annet enn at selskapet også satser på en eller annen form for global lansering etter at USA er unnagjort.

Enn så lenge er dette bare spekulasjon og ønsketenkning fra oss, så får vi se hva selskapet iverksetter de kommende månedene. Uansett kan du se frem til Doom Patrol 25. mai. På rollelisten finner vi blant annet Timothy Dalton og Brendan Fraser.

Seks nye serier

En positiv overraskelse er at HBO Nordic ikke nøyer seg med 1-2 nye serier. Hele seks er så langt ført opp, fra miniserien Chernobyl til Steve Buscemi-serien Miracle Workers. Her er det mye vi er spent på, og vi gleder oss til å se blant annet bunnsolide Jared Harris i Chernobyl.

Curfew
Curfew er en annen ny serie, som kan skilte med Game of Thrones-favoritt Sean Bean. Foto: Sky 1

To lovende dokumentarfilmer er også klar for tjenesten. What’s My Name: Muhamed Ali og At the Heart of Gold: Inside the USA Gymnastic Scandal gir begge et innblikk i det beste og verste fra amerikansk idrettshistorie.

Du finner fullstendig oversikt under. Oversikten oppdateres fortløpende.

Nye serier og sesonger

mai, 2019

Filmpremierer

mai, 2019

Øvrige serier

mai, 2019

Øvrige filmer

mai, 2019

Stand-up

mai, 2019

Dokumentarer

mai, 2019

Programmer

mai, 2019

 

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»101523,101797,98412″ header_color=»#1e73be» limit=»3″ tdc_css=»»]
[td_block_1 custom_title=»Mer om HBO Nordic» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»51956,62712,63651,67724,76622″ installed_post_types=»page» limit=»5″ tdc_css=»» ]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X