Bull sesong 3. Foto: TV 2

Vårrengjøringen er igang hos amerikanske TV-selskaper! CBS satser videre på syv av seriene sine for TV-sesongen 2019/2020, men har også kansellert en håndfull.

Bull fornyet etter kontrovers

Bull er fornyet for sesong 4. Serien har de siste månedene vært preget av en Metoo-sak som involverer stjernen Michael Weatherly. Angivelig dårlig oppførsel overfor skuespiller Eliza Dushku endte i at Dushku ble kompensert med nærmere 10 millioner dollar.

Fornyelsen er ikke uten kontrovers den heller. Steven Spielberg har trukket seg som produsent, i tillegg har hans selskap Amblin Television avsluttet samarbeidet om serien.

Flere actionfavoritter fortsetter

CBS satser videre på de fleste av seriene sine, men rydder også plass til noen nykommere til høsten.

Hawaii-Five-0 er fornyet for sesong 10, begge hovedrollene Alex O’Loughlin og Scott Caan er med videre. MacGyver er fornyet for sesong 4, SEAL Team fornyet for sesong 3, S.W.A.T. fornyet for sesong 3, Madam Secretary for sesong 6 og Man With a Plan er fornyet for sesong 4.

Annonse

Criminal Minds-stjernen Shermar Moore gjør sine saker bra i den nye serien S.W.A.T. Foto: Viaplay.

Fra før er CBS-seriene Young Sheldon, Mom, Criminal Minds, NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, Blue Bloods og FBI fornyet.

Fremtiden til Magnum P.I., The Neighborhood, The Code, God Friended Me, Ransom og The Red Line er ikke avgjort.

Murphy Brown, Life in Pieces, Fam og Happy Together er kansellert.

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer