Det så lenge dystert ut for Blindspots fremtid, men internasjonal popularitet har sikret en femte sesong. Et skår i fansens glede er at det også blir seriens siste sesong.

Blindspot var lenge en populær serie for amerikanske NBC, men seertallene falt jevnlig fra slutten av første sesong. Den har likevel blitt fornyet år etter år, mye takket være popularitet internasjonalt. Spesielt på Netflix, som viser den i flere land (i Norge er den først vist på TV 2 Sumo).

Dette har gjort at Warner Bros TV, som produserer serien, har senket prislappen overfor NBC. Det reddet serien i fjor, men i år har NBC valgt å fjerne serien fra sendeskjema og det var uvisst når de siste episodene av sesongen ville bli sendt. En kansellering virket åpenbar.

Den gang ei og serien lever videre, i hvert fall for en sesong. For NBC har også kunngjort at femte sesong vil bli seriens siste.

Blindspot handler om en kvinne med hukommelsestap som blir funnet naken på Time Square. Kroppen hennes er dekket med intrikate tatoveringer. Funnet blir sett på som et stort og komplekst mysterium, og dette fanger oppmerksomheten til FBI.

Annonse

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer