Variety: Hawkeye blir miniserie på Disney+

Ifølge godt informerte Variety vil Hawkeye fra de populære Avengers-filmene etter alle solemerker få sin egen TV-serie på Disney+.

Clint «Hawkeye» Barton, spilt av Jeremy Renner, ble først introdusert for seere i en scene i den første Thor-filmen. Han fikk mer å gjøre i Avengers-filmene, men manglet i Avengers: Infinity War. Han har en sentral rolle i den kommende Avengers: Endgame.

Den nye serien som er under utvikling vil ifølge Variety ha som utgangspunkt at Barton overlater rollen som Hawkeye til nykommeren Kate Bishop. Ryktet vil ha det til at hun spilles av Katherine Langford, som har en rolle i Avengers: Endgame, men det er ikke bekreftet.

Jeremy Renner vil gjenta rollen som Clint i serien, som det må bemerkes ikke offisielt er kunngjort av Disney. Blir serien en realitet vil den nok tidligst være klar for strømmetjenesten i 2020.

Disney+ satser tungt på Marvel-serier

Disney+ er en kommende strømmetjeneste som vil tilby det meste av innhold fra selskapets rikholdige film- og seriebibliotek rettet mot familier. Selskapet har også blitt største eier i Hulu, som er ventet å huse selskapets innhold som er rettet mot et mer voksent publikum.

Tom Hiddleston gjentar rollen som Loke i en ny miniserie. Foto: Disney

Disney+ er ventet å bli lansert i USA mot slutten av året og resten av verden i 2020.

På listen over pågående prosjekt er en serie om Loke, samt at det jobbes med en serie om Scarlet Witch.

Det er en rekke Marvel-serier spredt rundt på ulike kanaler og strømmetjenester, flere vil ikke være tilgjengelig på Disney+. Det gjelder blant annet Marvel-seriene til Netflix (Luke Cage, Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist), som strømmetjenesten har valgt å kansellere alle som en for å imøtekomme den nye konkurrenten.

Fans håper at Disney vil bringe seriene tilbake med nye sesonger på enten Disney+ eller Hulu, men dette anses som lite sannsynlig fordi det minst må gå to år før Disney kan anvende rollefigurene i sine egne prosjekt ifølge avtalen med Netflix.

[td_block_12 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-7″ post_ids=»97999″ header_color=»#1e73be» limit=»1″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

AnnonseTil Disney+
X
X
X