Det satses på skrekk og intensitet i den første smakebiten av den kommende DC Universe-serien Swamp Thing.

Basert på kjent tegneserie

Swamp Thing er basert på tegneserien fra DC Comics. Den handler om forskeren Abby Arcane som vender tilbake til barndomshjemmet i Loisiana for å etterforske et dødelig virus fra sumpene. Hun knytter kontakt med forskeren Alec Holland. På tragisk vis mister hun Alec, men oppdager at sumpene er hjem til mystiske hemmeligheter, som er både skremmende og vidunderlige. Og hennes livs kjærlighet er kanskje ikke død likevel.

Andy Bean spiller Alec Holland og Derek Mears inntar rollen som Swamp Thing. Crystal Reed, Maria Sten, Jeryl Prescott, Virginia Madsen, Will Patton, Henderson Wade og Kevin Durand har øvrige faste roller i serien.

Episodeantall redusert

DC Universe er en rimelig fersk strømmetjeneste i USA under den større AT&T-paraplyen. Serien er det tredje innslaget i superheltsjangeren fra tjenesten, de to øvrige er Titans og Doom Patrol.

I motsetning til tidligere antagelser vil seriens handling ikke foregå i samme univers som de to seriene.

Tjenesten fremtid er usikker som følge av den kommende strømmetjenesten WarnerMedia, som er AT&Ts store satsingsområde etter oppkjøp av Time Warner.

Grunnet kreative uenigheter mellom DC Universe og WarnerMedia ble episodeantallet redusert fra 13 til 10 episoder.

Seriens premiere er satt til 31. mai i USA. I skrivende stund er det uklart om serien er klar for en norsk kanal eller strømmetjeneste. Følg med på seriesiden for siste informasjon.

Les også

Likte du Titans? Dette er de andre DC Universe-seriene som kommer i 2019

Den nye superheltserien er bare starten på en rekke serier som kommer fra DC Universe. Her er oversikten over hva mer du har i vente i 2019.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here