Annonse

Hvilke nye serier fra 2019 har imponert oss mest? Her er redaksjonens anbefalinger.

Det produseres serier som aldri før, i 2019 anslår vi at det kommer rundt 200-250 nye serier på kanaler og strømmetjenester tilgjengelig for nordmenn. Behovet for bedre oversikt blir viktigere. I år, som i fjor, har vi derfor satt sammen denne oversikten over nye godbiter vi mener fortjener lesernes oppmerksomhet.

Listen er dynamisk. Det betyr at serier legges til og faller fra fortløpende. Kanskje vi først kommer over en ny godbit først i 2021, eller en serie som startet svakt endte opp som en kvalitetserie? Da legges den til. På den andre siden, kan det være en serie går i gal retning etter en god start. Da fjernes anbefalingen.

Inne på seriesiden finner mer informasjon om seriene, nyheter, trailere og anmeldelser. Her er også en løpende oppdatert oversikt over alle seriepremièrene på TV og strømming i Norge.

De beste nye seriene fra 2019


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Annonse

Bli abonnent
 

Annonse