Påskekrim og Madam Secretary er blant månedens høydepunkt på TV 2-kanalene og TV 2 Sumo.

Ny sesong av Badehotellet og Madam Secretary

Det er tid for ny sesong av Madam Secretary. Femte sesong er blitt vist i USA siden i fjor høst, men det er først 23. april den ankommer TV 2 Sumo. Oppdatert: Premieredato er flyttet til mai. Uken etter sendes den også på TV 2.

Først på Sumo er også ny sesong av populære Badehotellet, sesong 6 kan sees på strømmetjenesten fra 15. april. Først til sommeren er den ventet å vises på TV 2.

For Sumo-abonnenter er det også mulig å se de fleste C More-seriene gjennom sitt abonnement, hvor det blant annet ukentlig sendes nye episoder av Tin Star og undervurderte Into the Badlands. Dette er blitt mulig etter TV 2s oppkjøp av norske C More i 2015. Det er kun HBO-seriene Veep og Game of Thrones som du må ha et seperat C More-abonnement (eller HBO nordic) for å se.

Cheat er en av to påskekrim-serier på TV 2. Foto: TV 2

Utover dette er det påskekrim-tid, TV 2 har sikret seg spennende serier som The ABC Murders og Cheat.

Oversikt over alt av premierer på TV 2 finner du under. Det legges til nye premieredatoer så fort TV 2 legger de til i sitt sendeskjema.Vi tar forbehold om at endringer og feil kan forekomme.

Seriepremierer

april, 2019

Programpremierer

april, 2019

Filmer

april, 2019

LES OGSÅ

Oversikt: Påskekrim på TV og strømming i 2019

Her finner du oversikt over årets påskekrimserier på norsk TV.

ABONNENT

Sesongpremierene på TV og strømming i april 2019

Game of Thrones ventes å dominere i april måned. Men det er langt fra den eneste etablerte favoritten som er tilbake med nye episoder. Her finner du oversikten.

De nye seriene som kommer på TV og strømming i april 2019

April er påske-måned og en ypperlig tid for å sjekke ut nye serier. Nærmere 20 nye serier vil dukke opp på Netflix, HBO Nordic, NRK og øvrige strømmetjenester.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here