Påskekrim og Madam Secretary er blant månedens høydepunkt på TV 2-kanalene og TV 2 Sumo.

Ny sesong av Badehotellet og Madam Secretary

Det er tid for ny sesong av Madam Secretary. Femte sesong er blitt vist i USA siden i fjor høst, men det er først 23. april den ankommer TV 2 Sumo. Oppdatert: Premieredato er flyttet til mai. Uken etter sendes den også på TV 2.

Først på Sumo er også ny sesong av populære Badehotellet, sesong 6 kan sees på strømmetjenesten fra 15. april. Først til sommeren er den ventet å vises på TV 2.

For Sumo-abonnenter er det også mulig å se de fleste C More-seriene gjennom sitt abonnement, hvor det blant annet ukentlig sendes nye episoder av Tin Star og undervurderte Into the Badlands. Dette er blitt mulig etter TV 2s oppkjøp av norske C More i 2015. Det er kun HBO-seriene Veep og Game of Thrones som du må ha et seperat C More-abonnement (eller HBO nordic) for å se.

Cheat er en av to påskekrim-serier på TV 2. Foto: TV 2

Utover dette er det påskekrim-tid, TV 2 har sikret seg spennende serier som The ABC Murders og Cheat.

Annonse

Oversikt over alt av premierer på TV 2 finner du under. Det legges til nye premieredatoer så fort TV 2 legger de til i sitt sendeskjema.Vi tar forbehold om at endringer og feil kan forekomme.

Seriepremierer

april, 2019

Programpremierer

april, 2019

Filmer

april, 2019

LES OGSÅ

Oversikt: Påskekrim på TV og strømming i 2019

Her finner du oversikt over årets påskekrimserier på norsk TV.

ABONNENT

Sesongpremierene på TV og strømming i april 2019

Game of Thrones ventes å dominere i april måned. Men det er langt fra den eneste etablerte favoritten som er tilbake med nye episoder. Her finner du oversikten.

De nye seriene som kommer på TV og strømming i april 2019

April er påske-måned og en ypperlig tid for å sjekke ut nye serier. Nærmere 20 nye serier vil dukke opp på Netflix, HBO Nordic, NRK og øvrige strømmetjenester.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer