Rekordsatsingen Wisting leder an på Viaplay i april når rundt et dusin serie- og sesongpremierer er klar for strømmetjenesten.

Krimsatsingen Wisting

Wisting er omtalt som tidenes dyreste norske serie. Den er basert på bokserien til krimforfatter Jørn Lier Horst. I hovedrollen finner vi Sven Nordin som politietterforsker William Wisting. Også den amerikanske stjernen Carrie-Anne Moss har en fremtredende rolle i serien.

Serien utgjør månedens seriepremierer sammen med kanadiske Carter og danske Straight Forward.

Det er også en rekke sesonger av serier som er vist på andre kanaler/strømmetjenester. Blant annet NCIS, Catastrophe, American Dad og Deep State.

Catastrophe sesong 3 kan sees på Viaplay i april. Foto: Viaplay.

Flere Marvel-serier er også klar for strømmetjenesten. Kansellerte Marvel’s Agent Carter og Marvel’s Inhumans har tidligere blitt vist på henholdsvis Netflix og HBO Nordic. I tillegg er første sesong av Marvel’s Runaways nå på Viaplay – en serie som først vises på HBO Nordic.

På filmfronten er det animasjonskomedier i tre Shrek-filmer og Paddington 2, mens actionfrelste kan se frem til Alien: Covenant, Death Wish og Pacific Rim: Uprising. Kritikerroste Utøya 22. juli er også på strømmetjenesten.

Du finner fortløpende oppdatert oversikt over alt som kommer nedenfor. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Serie- og sesongpremierer

Øvrige serier

Filmer

LES OGSÅ

Oversikt: Påskekrim på TV og strømming i 2019

Her finner du oversikt over årets påskekrimserier på norsk TV.

ABONNENT

Sesongpremierene på TV og strømming i april 2019

Game of Thrones ventes å dominere i april måned. Men det er langt fra den eneste etablerte favoritten som er tilbake med nye episoder. Her finner du oversikten.

De nye seriene som kommer på TV og strømming i april 2019

April er påske-måned og en ypperlig tid for å sjekke ut nye serier. Nærmere 20 nye serier vil dukke opp på Netflix, HBO Nordic, NRK og øvrige strømmetjenester.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here