Wisting. Foto: Viaplay
Wisting. Foto: Viaplay

Rekordsatsingen Wisting leder an på Viaplay i april når rundt et dusin serie- og sesongpremierer er klar for strømmetjenesten.

Krimsatsingen Wisting

Wisting er omtalt som tidenes dyreste norske serie. Den er basert på bokserien til krimforfatter Jørn Lier Horst. I hovedrollen finner vi Sven Nordin som politietterforsker William Wisting. Også den amerikanske stjernen Carrie-Anne Moss har en fremtredende rolle i serien.

Serien utgjør månedens seriepremierer sammen med kanadiske Carter og danske Straight Forward.

Det er også en rekke sesonger av serier som er vist på andre kanaler/strømmetjenester. Blant annet NCIS, Catastrophe, American Dad og Deep State.

Catastrophe sesong 3 kan sees på Viaplay i april. Foto: Viaplay.

Flere Marvel-serier er også klar for strømmetjenesten. Kansellerte Marvel’s Agent Carter og Marvel’s Inhumans har tidligere blitt vist på henholdsvis Netflix og HBO Nordic. I tillegg er første sesong av Marvel’s Runaways nå på Viaplay – en serie som først vises på HBO Nordic.

På filmfronten er det animasjonskomedier i tre Shrek-filmer og Paddington 2, mens actionfrelste kan se frem til Alien: Covenant, Death Wish og Pacific Rim: Uprising. Kritikerroste Utøya 22. juli er også på strømmetjenesten.

Du finner fortløpende oppdatert oversikt over alt som kommer nedenfor. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Serie- og sesongpremierer

april, 2019

Annonse

Øvrige serier

april, 2019

Filmer

april, 2019

LES OGSÅ

Oversikt: Påskekrim på TV og strømming i 2019

Her finner du oversikt over årets påskekrimserier på norsk TV.

ABONNENT

Sesongpremierene på TV og strømming i april 2019

Game of Thrones ventes å dominere i april måned. Men det er langt fra den eneste etablerte favoritten som er tilbake med nye episoder. Her finner du oversikten.

De nye seriene som kommer på TV og strømming i april 2019

April er påske-måned og en ypperlig tid for å sjekke ut nye serier. Nærmere 20 nye serier vil dukke opp på Netflix, HBO Nordic, NRK og øvrige strømmetjenester.

Bli varslet
Beskjed om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle svar