The Boys er klar for Amazon Prime Video i juli. Nå har første fullverdige trailer ankommet.

En serie for et voksent publikum

Som traileren viser er dette en serie som sikter seg inn på et voksent publikum og er ventet å få høy aldersgrense, slik som blant annet Deadpool og Wolverine-filmene fikk.

Den nye serien er en Amazon-original etter å ha først vært i utvikling hos HBO-eide Cinemax. Amazon er et av få med økonomiske muskler nok til å gi Netflix, HBO og kommende Disney+ konkurranse når det kommer til kostbare produksjoner.

Serien handler om jakten på korrupte mennesker med overnaturlige evner, men uten det moralske kompasset som helst bør følge med slike personer. I en verden full av superhelter er det ikke alle som er blant de mest noble. Derfor setter gruppen «The Boys» igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis og Darick Robinson.

Banshee-stjerne i hovedrolle i serien fra Supernatural-skaper

Eric Kripke, Seth Rogen og Evan Goldberg har utviklet serien. Goldberg og Rogen har blant annet samarbeidet på Superbad-filmen, mens Kripke er skaperen av veteranserien Supernatural.

Annonse

Karl Urban har en fremtredende rolle i serien, som også kan skilte med skuespillere som Banshee-stjernen Antony Starr, Erin Moriarty og Elisabeth Shue.

Flere storserier på vei

The Boys blir Amazons innslag i et superheltmarked som enda ikke er mettet. Nykommer Disney+ har flere superheltserier på vei, blant annet med Loke og Scarlett Witch fra Avengers-filmene. Netflix kom i vår med The Umbrella Academy, mens HBO har Watchmen på vei.

The Boys har premiere på Amazon Prime Video 26. juli. Første sesong består av totalt åtte episoder.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer