The Boys er klar for Amazon Prime Video i juli. Nå har første fullverdige trailer ankommet.

En serie for et voksent publikum

Som traileren viser er dette en serie som sikter seg inn på et voksent publikum og er ventet å få høy aldersgrense, slik som blant annet Deadpool og Wolverine-filmene fikk.

Den nye serien er en Amazon-original etter å ha først vært i utvikling hos HBO-eide Cinemax. Amazon er et av få med økonomiske muskler nok til å gi Netflix, HBO og kommende Disney+ konkurranse når det kommer til kostbare produksjoner.

Serien handler om jakten på korrupte mennesker med overnaturlige evner, men uten det moralske kompasset som helst bør følge med slike personer. I en verden full av superhelter er det ikke alle som er blant de mest noble. Derfor setter gruppen «The Boys» igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis og Darick Robinson.

Banshee-stjerne i hovedrolle i serien fra Supernatural-skaper

Eric Kripke, Seth Rogen og Evan Goldberg har utviklet serien. Goldberg og Rogen har blant annet samarbeidet på Superbad-filmen, mens Kripke er skaperen av veteranserien Supernatural.

Karl Urban har en fremtredende rolle i serien, som også kan skilte med skuespillere som Banshee-stjernen Antony Starr, Erin Moriarty og Elisabeth Shue.

Flere storserier på vei

The Boys blir Amazons innslag i et superheltmarked som enda ikke er mettet. Nykommer Disney+ har flere superheltserier på vei, blant annet med Loke og Scarlett Witch fra Avengers-filmene. Netflix kom i vår med The Umbrella Academy, mens HBO har Watchmen på vei.

The Boys har premiere på Amazon Prime Video 26. juli. Første sesong består av totalt åtte episoder.

Annonse