Det blir mer svart humor om den deprimerte Tony i 2020. Netflix har bestemt seg for å bestille sesong 2 av serien.

I After Life, som er produsert av Ricky Gervais-selskapet Derek Productions, følger vi Tony (Ricky Gervais) som sliter med å finne en mening med livet etter at han er blitt enkemann. Han klarer ikke å ta sitt eget liv og velger i stedet å gjøre og si som han vil – siden han syntes livet ikke kan bli verre uansett.

Serien er del av et større samarbeid mellom Netflix og Ricky Gervais, som blant annet inkluderer stand-up spesialer. Gervais er en kontroversiell komiker som ble stor stjerne takket være den britiske utgaven av The Office.

After Life har blitt godt mottatt av fans med 8.5 i karakter på IMDb. Kritikerne har vært mer blandet i sin vurdering av serien.

Netflix offentliggjør ikke visningstall, men den raske fornyelsen (serien hadde premiere 8. april) indikerer at den har vært populær på strømmetjenesten. Uttalelser fra innholdssjef Ted Sarandos vitnerogså at serien har slått godt an i en rekke land. Det er bekreftet at den nye sesongen kommer i løpet av 2020.

Netflix har nylig også fornyet seriene The Order, The Umbrella Academy og The Haunting of Hill House.

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here