Annonse

TV-kanalen bak The Walking Dead og Breaking Bad har startet utvikling av en ny serie satt til Orphan Black-universet.

Den populære serien så dagens lys på BBC America i 2013, siste sesong kom i 2017. Nå er det AMC som ser på muligheten av å bringe universet tilbake i en ny serie. Produksjonsselskapet Temple St. Productions, som produserte Orphan Black, er involvert i prosjektet som er i en tidlig utviklingsfase.

Ifølge Variety vil dette være en helt ny historie satt til samme univers, men utover det er ingen detaljer avslørt. Prosjektet er også såpass tidlig i utviklingsfasen at det ikke er avgjort om serien får grønt lys eller ei.

Orphan Black hadde Emmy-vinnende Tatiana Maslany i hovedrollen. Hun spilte flere ulike roller grunnet seriens premiss om en verden hvor kloner eksisterer. Serien ble en stor suksess både blant publikum og kritikere.

AMC er et TV-nettverket som for et tiår siden ble en ny aktør å regne med grunnet suksesser som Breaking Bad og Mad Men. Nettverket, som før dette spesialiserte seg på å vise gamle filmer, tok nye steg med kjempesuksessen The Walking Dead.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer