Morten Svartveit briljerer, spesielt i de siste episodene. Foto: NRK
Annonse

Nettstedet Rad Crew har startet podcast med en velkjent Serienytt-skribent.

TV-kritiker og Serienytt-skribent Steffen Stø er tilbake med Fjernsynt-podcasten, nå i regi av Rad Crew. Sammen med Christer Davanger vil de etter planen månedlig snakke om hva som rører seg i serieuniverset.

Steffen har foretatt en rekke intervju av produsenter og skuespiller opp gjennom årene for Serienytt, i tillegg til å skrive nyheter og anmeldelser. Nylig var han også i Tyskland i forbindelse med premiere av American Gods sesong 2, som blir tema i fremtidig podcast-episode.

I første episode er det Heimebane og The Umbrella Academy som er hovedtema, i tillegg til hvilke serier de to ser frem til nå i mars. I podcasten gis det blant annet nok av ros til Morten Svartveit, som spiller Espen Eide i Heimebane. Både Steffen og Christer har sett hele sesongen og bemerker spesielt hans prestasjoner i de siste par episodene, men frykt ikke for spoilere.

Rad Crew finner du både Fjernsynt-podcasten og andre uavhengige podcaster produsert av Rad Crew eller deres samarbeidspartnere.

Annonse

Podcasten er også tilgjengelig via Blubrry og kan lyttes til ved et enkelt klikk her:

Annonse